KAFRA – De nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting

Schrijnend tekort geschikte huisvesting
Nederland heeft een groot tekort aan geschikte huisvesting voor internationale medewerkers en andere doelgroepen. Om het kwantitatieve én kwalitatieve tekort aan te pakken, ontwikkelt, realiseert en exploiteert KAFRA innovatieve huisvestingsconcepten voor de tijdelijke huisvesting van specifieke doelgroepen, zoals internationale medewerkers, studenten en urgent woningzoekenden.

De nieuwe standaard
De ruime woningen van KAFRA bieden een uitstekend wooncomfort en zijn voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. Bovendien wordt de lat steeds hoger gelegd door continue te investeren in het verbeteren van de kwaliteit en de dienstverlening om bewoners nóg beter te faciliteren. KAFRA werkt daarbij als regisseur samen met gespecialiseerde partners om een optimale woon- en werkbeleving te creëren voor de arbeidsmigrant én diens werkgever. Door over de gehele cyclus te sturen, initiëren en verbeteren is KAFRA in staat kwalitatief hoogwaardige tijdelijke huisvesting te realiseren en exploiteren tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Visie
Onze samenleving heeft een grote behoefte aan tijdelijke huisvesting voor specifieke doelgroepen. Wij voorzien een maatschappij waarin specifieke doelgroepen – zoals internationale werknemers – op een goede manier met kwalitatieve huisvestingsoplossingen kunnen participeren in de samenleving.

Missie
Wij bepleiten en realiseren vernieuwende mogelijkheden op het gebied van tijdelijke huisvesting voor specifieke doelgroepen. De komende jaren richten wij ons op de vraag naar tijdelijke huisvesting voor grote groepen internationale werknemers, studenten en urgent woningzoekenden.