Grote stappen in locatie Californië

KaFra Housing zet grote stappen in de constructie van KaFra Californië! De eerste 92 mobile homes zijn inmiddels geplaatst en eind oktober verwachten we de allereerste bewoners. We streven ernaar om nog voor kerst 2023 de volgende 108 mobile homes op te leveren. Op die manier kunnen we maar liefst 800 internationale medewerkers onderbrengen in de Venlose buurtschap Californië.

De Mobile Homes zijn ruim bemeten, volledig ingericht, energiezuinig en uiteraard Roemer-Proef. Het terrein zal voorzien worden van prachtige groenvoorzieningen, parkeergelegenheid en diverse recreatiemogelijkheden waaronder fitness, een volleybalveld en een pannaveld.

Op het park gelden duidelijke huisregels waarvan 6 Welfare Officers toezien op de naleving hiervan. Zij zijn ook het centrale aanspreekpunt voor de bewoners en omwonenden en dragen zorg voor Service & Beheer.