KaFra Housing launching partner en hoofdsponsor Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en KaFra Housing maken vandaag bekend een tweejarige sponsorovereenkomst te zijn aangegaan. Onlangs heeft Jutta besloten om zelfstandig door te gaan als topschaatster. Ze heeft in KaFra Housing een launching partner gevonden om haar droom te verwezenlijken om op de Olympische Spelen in 2026 te gaan schitteren.

Frank van Gool: “ Karolina Swoboda en ik zijn ontzettend blij met de samenwerking met Jutta Leerdam. Ze is een enorme doorzetter, ontzettend snel, buitengewoon flexibel en heeft oog voor detail. Allemaal eigenschappen die ook goed passen bij KaFra Housing. In de gesprekken met Jutta hebben we een heel goed gevoel gekregen over haar en haar grenzeloze ambities. We vertrouwen dat we Jutta met onze support een basis kunnen geven om zich nog verder te ontplooien en hopen haar met onze organisatie een thuisgevoel te kunnen geven”.

Jutta Leerdam: “Ik ben heel blij me bij de KaFra familie aan te sluiten. Ik waardeer het heel erg dat KaFra vanaf het begin af aan vertrouwen heeft in deze samenwerking. Onze denkwijze, onze ambities en onze droom liggen allemaal op dezelfde lijn en richting dezelfde bestemming: de allerbeste zijn op de Olympische Spelen. Dat is waar we het voor doen”.

Deze informatie werd vandaag naar buiten gebracht bij de opening van KaFra Bleiswijk – Violierenweg, die Jutta Leerdam samen met Frank van Gool en Karolina Swoboda verrichtte. KaFra Bleiswijk – Violierenweg, waar 256 internationale medewerkers gehuisvest kunnen worden, is alweer de negentiende locatie van KaFra Housing in Nederland.

Karolina Swoboda en Frank van Gool, de aandeelhouders van KaFra Housing, hebben in hun bedrijven altijd veel geïnvesteerd in topsport o.a. als sponsor bij VOC Amsterdam(handbal), Heroes(basketbal), PSV heren- en vrouwen voetbal, Jeroen Bleekemolen, Zbigniew Bródka, het Poolse schaatsteam en nu dus Jutta Leerdam.

Over KaFra Housing

Nederland heeft een groot tekort aan geschikte huisvesting voor internationale medewerkers en andere doelgroepen. Om het kwantitatieve én kwalitatieve tekort aan te pakken, ontwikkelt, realiseert en exploiteert KaFra met haar unieke concept Living as a Service innovatieve huisvestingsconcepten voor de tijdelijke huisvesting van specifieke doelgroepen zoals internationale medewerkers, studenten en urgent woningzoekenden. Hierbij staat de begeleiding van de bewoners en het contact met de omgeving centraal. KaFra Housing heeft in Nederland inmiddels negentien locaties succesvol gerealiseerd voor ruim 4.500 tijdelijke bewoners. De volgende locatie van KaFra Housing wordt in Etten-Leur geopend. De organisatie maakt de precieze datum op een later moment bekend.