KaFra Housing biedt met KaFra Californië  200 Mobile Homes voor 400 internationale medewerkers en 400 Oekraïense vluchtelingen. Elke Mobile Home is ruim bemeten, volledig ingericht en energiezuinig (goed geïsoleerd, gasloos, volledig elektrisch en Roemer-proef). 175 Mobile Homes zijn uitgerust met 1 2-persoonskamer en 2 1-persoonskamers en 25 Mobile Homes met 2 studio’s, welke ideaal zijn voor stellen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer, waardoor zij voldoende privacy hebben.

Daarnaast delen de bewoners per Mobile Homes een open keuken, gezamenlijke ruimte, douche en separate toilet. De tweepersoonsstudio’s zijn speciaal ontwikkeld om stellen die behoefte hebben aan zelfstandige woonruimte, de mogelijkheid te bieden om samen met hun partner te wonen. Elke studio beschikt over een ruime slaapkamer en een eigen keuken, douche en toilet. Alle Mobile Homes zijn volledig gemeubileerd, eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ook zijn er professionele Welfare Officers aanwezig op de locatie voor intensieve begeleiding van de bewoners, service en beheer en het onderhouden van contacten met de omgeving. Bovendien zijn zij o.a. de volgende talen machtig: Engels, Oekraïens, Pools, Bulgaars.