KaFra Housing biedt met KFT Zevenbergen drie moderne, duurzame en modulaire KaFra TOWERS van vier verdiepingen voor de huisvesting van 300 Oekraïense vluchtelingen. Elke toren bestaat uit 16 appartementen voor elk 4 personen en daarnaast zijn er 14 tweepersoonsstudio’s, welke ideaal zijn voor stellen In de vierpersoonsappartementen heeft elke bewoner een eigen slaapkamer, waardoor zij voldoende privacy hebben.

Daarnaast delen de bewoners per appartement een open keuken, gezamenlijke ruimte, douche en separate toilet. De tweepersoonsstudio’s zijn speciaal ontwikkeld om stellen die behoefte hebben aan zelfstandige woonruimte, de mogelijkheid te bieden om samen met hun partner te wonen. Elke studio beschikt over een ruime slaapkamer en een eigen keuken, douche en toilet. Alle appartementen en studio’s zijn volledig gemeubileerd, eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.

KFT Zevenbergen is gebouwd volgens alle moderne standaarden, waardoor KAFRA Housing de nieuwe standaard zet in tijdelijke huisvesting en aansluit bij de aanbevelingen van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten. Ook zijn er professionele Oekraïense Welfare Officers aanwezig op de locatie voor intensieve begeleiding van de bewoners, service en beheer en het onderhouden van contacten met de omgeving.