Woonconcept uitgelicht: Flexôtel

KaFra Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert innovatieve huisvestingsconcepten voor specifieke doelgroepen. Een van deze concepten betreft het Flexôtel – een modern, modulair woon- en studiocomplex.

Flexôtels bestaan uit losse elementen, zijn daardoor snel realiseerbaar en kunnen bovendien op andere locaties heropgebouwd worden. Bijvoorbeeld nabij een bedrijventerrein of andere plekken die zich hier goed voor lenen. Dankzij de modulaire opzet is het mogelijk om bepaalde onderdelen weg te laten of juist toe te voegen. Zo zijn de opties voor plaatsing en inrichting in overvloed aanwezig.

In een Flexôtel kan namelijk een variabel aantal studio’s worden geïntegreerd, welke allemaal beschikken over twee slaapkamers, een eigen woonkamer, keuken, douche en toilet. De studio’s zijn volledig gemeubileerd en daarnaast zijn er diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een wasserette, fitness en ontspanningsruimtes.

Wij verzorgen niet alleen de bouw, maar we nemen ook de verantwoordelijkheid over de bewoners, service en beheer. Welfare Officers staan daarnaast 24/7 klaar als aanspreekpunt voor de buurtbewoners. Zo creëren we samen een veilige en rustige buurt.

Deze vorm van semipermanente huisvesting vereist een tijdelijke herbestemming en kan binnen zes a negen maanden gerealiseerd worden. Bent u op zoek naar fatsoenlijke huisvesting voor bijvoorbeeld internationale medewerkers? Neem vrijblijvend contact op via [email protected]