Bij PSV draait het om meer dan voetbal.  Als club met een rijke geschiedenis van internationale spelers kent PSV als geen ander het belang van een thuisgevoel voor hen ver weg van hun eigen land. Het Philips Stadion en De Herdgang zijn een tweede thuis voor spelers, staf, hun families en fans.

Clubicoon Mart van den Heuvel speelt hierin een sleutelrol. Dankzij hem zien veel (nieuwe) spelers het Philips Stadion en De Herdgang als hun tweede thuis. Ze kunnen bij hem terecht met vragen en problemen, hij helpt ze op weg in hun nieuwe omgeving en hij biedt een helpende hand bij formaliteiten. Een veilig en vertrouwd thuis is immers de basis voor groei en succes. En het is de basis voor onderlinge verbinding.

Wij delen deze overtuiging. De samenwerking met PSV komt voort uit een gedeelde visie op het belang van een comfortabele en gastvrije omgeving. Onze Welfare Officers staan (nieuwe) bewoners met raad en daad bij. Daardoor voelen onze bewoners, ondersteund door ons concept Living as a service, zich hier snel thuis.

Met Home is where the match begins benadrukken we dat een geweldig thuis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook de inspiratie en motivatie biedt om groots te presteren. Onze unieke benadering van huisvesting en de sportieve mindset voeren hierbij de boventoon.