KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en beheert moderne concepten voor de tijdelijke huisvesting van internationale medewerkers en andere specifieke doelgroepen. KAFRA Housing zet de nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting door voortdurend samen met haar partners nieuwe concepten te ontwikkelen die aansluiten op de moderne eisen én door haar klanten volledig te ontzorgen rondom de ontwikkeling en exploitatie van woonlocaties.

De nieuwe standaard

KAFRA Housing staat voor kwalitatief hoogwaardige huisvesting, waarmee wordt voldaan aan alle wensen van bewoners, gemeenten, werkgevers en omwonenden. Naast de realisatie van huisvestingslocaties, stuurt KAFRA ook op optimale inrichting van service en beheer. Want goede service en beheer is cruciaal om bewoners écht goed huisvestingsperspectief te bieden, informatievoorziening te verzorgen en omwonenden en andere betrokkenen goed te informeren.

Maatwerk voor alle stakeholders

Welke huisvestingoplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de lokale situatie. KAFRA gaat daarom actief in gesprek met gemeenten, werkgevers, projectontwikkelaars en omwonenden om de meest geschikte lokale oplossingen te bepalen en te ontwikkelen.  KAFRA kiest altijd voor maatwerk en heeft reeds diverse unieke huisvestingsoplossingen ontwikkeld, die perfect passen binnen de lokale situatie en de wensen van alle stakeholders. Deze aanpak is al met succes in de praktijk gebracht in bijvoorbeeld Waalwijk, Venray en Horst aan de Maas.

Download onze brochure

Heeft u interesse of vragen over de huisvestingsoplossingen van KAFRA? Bekijk dan eens onze brochure. Na het aanvragen ontvangt u de brochure direct in uw mailbox.