KAFRA TOWER biedt maatwerkoplossingen voor tijdelijke huisvesting
De KAFRA TOWER is de nieuwste innovatie van KAFRA Housing. De KAFRA TOWER is een kleinschalig, modulair wooncomplex met ruime, volledig ingerichte appartementen. Elke KAFRA TOWER wordt standaard gebouwd in vier verdiepingen, maar kan uit meer of minder verdiepingen bestaan, waarbij elke verdieping is opgedeeld in vier appartementen voor elk vier personen.
Elk appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, douche en separate toilet. Bovendien heeft elke bewoner een eigen slaapkamer (voor koppels zijn er tweepersoonskamers), waardoor zij voldoende privacy hebben. De woonruimten zijn ruim opgezet, volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.
Elke KAFRA TOWER beschikt over twee wasserettes en er kunnen gemeenschappelijke voorzieningen worden gerealiseerd, zoals een fitness, supermarkt, ontspanningsruimtes, sportvelden en lesruimten voor scholing, zodat de bewoners zich helemaal thuis voelen en de leefbaarheid en de sociale voorzieningen van de buurt worden versterkt.

Flexibel, schaalbaar en duurzaam
De modulaire opzet van de KAFRA TOWER zorgt voor een zeer hoge mate van flexibiliteit, want de grootte, inrichting en kavelindeling kunnen worden aangepast aan de specifieke situatie, te huisvesten doelgroep(en) en andere behoeften.
Dankzij de ruime opzet, eigen faciliteiten en kleinschaligheid overstijgt de KAFRA TOWER de SNF-norm en voldoet deze aan alle actuele eisen. De KAFRA TOWER is bovendien erg duurzaam, want deze wordt gebouwd met duurzame materialen, is energiezuinig, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Ook worden de KAFRA TOWERS gerealiseerd in een parkachtige omgeving met veel buitenruimte en uitgebreide groenvoorzieningen.


Kenmerken

  • Zeer flexibel qua omvang, locatie, indeling en inrichting
  • Ruime, volledig ingerichte appartementen met voldoende privacy
  • Diverse woon-, sport- en ontspanningsfaciliteiten mogelijk
  • (24/7) professionele Service en Beheer