Kookworkshop bij KaFra Best

Op woensdag 11 september verwelkomde KaFra Housing inwoners van Batadorp voor een kookworkshop in het Flexôtel in Best. De keuken van de locatie, waar voornamelijk internationale medewerkers verblijven, werd ’s middags in het geurenpallet van de klassieke Indonesische keuken gehuld.

Het initiatief van buurtvereniging Batadorp ontstond na een bijeenkomst voor 60-plussers waarbij de behoeften van deze groep in kaart werden gebracht. Een van de ontstane ideeën, een kookworkshop, werd deze woensdag georganiseerd op de locatie van KaFra Housing aan De Maas 2 in Best.

De grote keuken in het voormalige NH Hotel, dat door KaFra getransformeerd is tot huisvestingslocatie, leende zich uitstekend voor de workshop. De organisatie was na afloop te spreken over het evenement en de manier waarop het gefaciliteerd werd. “Het is een gezellige dag geworden en we hebben met elkaar in een ontspannen sfeer een heerlijke maaltijd klaargemaakt en genuttigd. Een leuk initiatief dat voor herhaling vatbaar is. En de hele dag zijn wij door KaFra fantastisch gefaciliteerd.”

KaFra Housing hecht veel waarde aan het betrekken van de omgeving bij haar locaties, in elke fase van het project. Daarom is de organisatie verheugd dat het op deze manier de omgeving bij haar locatie heeft kunnen betrekken.