Aan de Parallelweg in Etten-Leur staat onze twintigste locatie. Hier hebben we in slechts zes maanden een voormalig kantoorpand getransformeerd en daarnaast een volledig nieuwbouwcomplex gerealiseerd. De bouw begon in januari 2024 en in juli 2024 werd de locatie operationeel. In totaal voorzien we hier 250 internationale medewerkers van fatsoenlijke huisvesting. KaFra Etten-Leur is ontwikkeld in lijn met de aanbevelingen van het de commissie Roemer en is daarmee Roemer-proof: per persoon ruim 15 m2 leefruimte, individuele slaapkamers, scheiding van woon- en werkcontracten en de waarborging van ieders privacy.

Er zijn verschillende faciliteiten in en rondom het complex aanwezig. Zo kunnen bewoners gebruikmaken van twee fitnessruimtes, een recreatieruimtes en een receptie waar ze met vragen terechtkunnen.

Het complex is gasloos, volledig elektrisch en bevat het zonnepanelen. Daarnaast beperken we het forensen van het gros van de bewoners. De locatie ligt immers op loop- en fietsafstand van het bedrijventerrein waar veel bewoners werkzaam zijn. 70% van de bewoners werken in Etten-Leur.