Onlangs publiceerde Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten de resultaten van het eerste arbeidsmigrantenpanel. 

In onderstaande samenvatting zijn de resultaten van het eerste onderzoek naar de woon-, werk- en leefsituatie van arbeidsmigranten in Nederland beschreven. Dit onderzoek is uitgevoerd door Jan Cremers, voorzitter van de wetenschappelijke raad van Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten, met bijdragen van I&O Research en Harry van den Tillaart.

Klik op onderstaande afbeelding:

Over Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten ontwikkelt, bundelt en deelt actuele kennis over arbeidsmigranten. Dit doen wij op het gebied van Werken, Wonen, Integratie en Cultuur. Ook leggen we verbindingen tussen betrokken partijen en fungeren we als het centrale aanspreekpunt voor alle vraagstukken rondom arbeidsmigratie. Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten is daarmee kennisleider en onafhankelijke autoriteit op het gebied van arbeidsmigranten.