KaFra Housing voor drie jaar partner van PSV!

KaFra Housing treedt toe tot de sponsorpiramide van PSV 1. Het bedrijf, dat zich specialiseert in innovatieve concepten voor tijdelijke huisvesting, wil als partner van PSV haar naamsbekendheid vergroten en tekent een contract voor 3 jaar.

Nederland heeft een groot tekort aan huisvesting. Om het kwantitatieve én kwalitatieve tekort aan te pakken, ontwikkelt, realiseert en exploiteert KaFra innovatieve huisvestingsconcepten als tijdelijk onderkomen van specifieke doelgroepen, zoals internationale medewerkers, vluchtelingen, studenten en andere urgent woningzoekenden.

KaFra onderscheidt zich in de markt door haar pragmatische en flexibele aanpak. Transparante omgevingsdialogen, duurzame, modulaire en verplaatsbare bouwconcepten, hoge kwaliteitsstandaarden en goede onboarding en begeleiding van de bewoners zorgen voor een vergroot draagvlak in de leefomgeving.

Inmiddels heeft KaFra vijftien woonlocaties gerealiseerd die plaats bieden aan duizenden bewoners en zijn er tien nieuwe locaties in ontwikkeling. Recent is KFT Zevenbergen in gebruik genomen, welke plaats biedt aan driehonderd Oekraïense vluchtelingen. Binnenkort start de bouw van een woonlocatie in Venlo waar achthonderd bewoners onderdak krijgen.

Maatschappelijk betrokken
Commercieel Directeur Frans Janssen ziet een maatschappelijk betrokken bedrijf de sponsorpiramide betreden. “We zijn blij dat we elkaar met deze overeenkomst gevonden hebben. KaFra Housing zet zich in voor een zeer actueel probleem en gaat daarbij niet voor het minimum, maar voor het maximum. Dat is ook wat we met deze samenwerking doen.”

Frank van Gool, co-founder van KaFra Housing: “We zijn het er met elkaar snel over eens dat iedereen fatsoenlijk onderdak verdient. Dat geldt ook voor hardwerkende internationale medewerkers, gevluchte Oekraïners en andere doelgroepen. Te veel gemeenten kijken helaas nog de andere kant op of zetten dit probleem niet op de prioriteitenlijst. Dat is onterecht en onnodig omdat KaFra goede woonconcepten aanbiedt die snel realiseerbaar zijn. De samenwerking met PSV helpt ons de urgentie hiervan onder de publieke aandacht te brengen.”