Bent u op zoek naar huisvesting voor flexwerkers? Nederland kent ontzettend veel flexwerkers, van zzp’ers tot arbeidsmigranten. KAFRA Housing ontwerpt, realiseert en exploiteert kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor met name flexwerkers van Oost-Europese afkomst. Naar schatting verblijven ruim een half miljoen arbeidsmigranten in Nederland, grotendeels van Oost-Europese afkomst. Om het groeiende aantal arbeidsmigranten te huisvesten, zijn betaalbare flexibele woonvoorzieningen noodzakelijk. Echter kampt Nederland momenteel met een schrijnend tekort aan woningen, wat leidt tot nadelige gevolgen. Zo komt het helaas te vaak voor dat arbeidsmigranten huisvesten onder slechte of zelfs onveilige omstandigheden. De innovatieve tijdelijke huisvestingsconcepten van KAFRA Housing bieden hiervoor uitkomst. Met een huisvestingsconcept van KAFRA Housing wordt moderne huisvesting geboden voor deze groep hardwerkende arbeidsmigranten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van huisvesting voor Flexwerkers? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tijdelijke huisvesting voor flexwerkers

Of u nu baat heeft bij tijdelijk huisvesting voor flexwerkers of juist permanente huisvesting, KAFRA biedt voor beide een passende oplossing. Bij tijdelijke huisvesting wordt met name gebruik gemaakt van snel realiseerbare concepten waarbij de huisvesting zowel kwalitatief als kwantitatief is. Een voorbeeld hiervan is een Mobile Home Parc, een moderne huisvesting voor flexwerkers. De Mobile Homes zijn volledig gemeubileerd, van alle gemakken voorzien én milieuvriendelijk. Zo zijn de Mobile Homes van KAFRA uitstekend geïsoleerd, gasvrij en is het mogelijk om zonnepanelen te bevestigen op de daken.

Een andere mogelijkheid voor semipermanente huisvesting wordt geboden door het inzetten van Labour Hotels. Een Labour Hotel bestaat uit moderne en modulaire woon- en studiocomplexen. De studio’s beschikken allemaal over twee eigen slaapkamers, een keuken, woonkamer, douche en toilet. De studio’s zijn volledig gemeubileerd en er zijn verschillende gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig zoals een sportschool, een ontspanningsruimte en een wasserette. Dit alles zorgt voor voldoende woongenot bij deze variant van huisvesting voor flexwerkers.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.