Bent u op zoek naar huisvesting voor seizoenarbeiders? KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor onder andere seizoenarbeiders. Aangezien seizoenarbeiders slechts een gedeelte van het jaar wonen en werkzaam zijn in Nederland, is het vinden van geschikt huisvesting voor seizoenarbeiders niet altijd eenvoudig. KAFRA biedt met haar innovatieve huisvestingsconcepten de oplossing.

Moderne huisvesting voor seizoensarbeiders

Mocht de vraag naar seizoenarbeiders toenemen vanwege een verbeterende economie, hoogconjunctuur of door andere redenen is het van belang om op korte termijn extra huisvesting voor seizoenarbeiders te realiseren. De moderne concepten van KAFRA zijn binnen enkele maanden operationeel. Zo is bijvoorbeeld een Mobile Home Parc al binnen drie tot zes maanden volledig operationeel. Hierbij ontzorgt KAFRA zowel seizoenarbeiders, de werkgever en de gemeenten op het gebied van wonen en werken in Nederland. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA de zorgen rondom huisvesting voor seizoenarbeiders bij u kan ontnemen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

KAFRA zet de nieuwe standaard in huisvesting voor seizoenarbeiders

In de huidige situatie huisvesten seizoenarbeiders zich vaak in gepraktiseerde woningen zoals schuurtjes of aftandse caravans met een tekort aan privacy. Dit zorgt niet alleen voor een onveilige situatie, maar in veel gevallen ook voor overlast. KAFRA gaat dit tegen door het aanbieden van kwalitatief goede huisvesting voor seizoenarbeiders, waarbij wooncomfort hoog in het vaandel staat. Tevens worden huisvestingslocaties intensief beheerd door meertalige Welfare Officers. KAFRA streeft ernaar om een nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting te zetten. Dit doet KAFRA onder andere met het unieke concept Living as a Service, waarmee bewoners, werkgevers en gemeenten volledig worden ontzorgd rondom alle aspecten van wonen en leven in Nederland. De afgelopen jaren heeft KAFRA diverse Mobile Home Parcs en Labour Hotels mogen realiseren door heel Nederland. Hierbij wordt met name de ruimte, de smaakvolle inrichting en de gemeenschappelijke voorzieningen gewaardeerd door de seizoenarbeiders. Bent u benieuwd hoe reeds gerealiseerde huisvestingslocaties er uit zien? Bekijkt u dan onze reeds gerealiseerde projecten.

Flexibele huisvesting voor seizoenarbeiders

Met innovatieve concepten, zoals modulaire Labour Hotels en verrassend ruime Mobile Home Parcs biedt KAFRA de oplossing voor seizoenarbeiders. Hierbij levert KAFRA maatwerk, waarbij de kwaliteit van leven hoog in het vaandel staat. Tevens hecht KAFRA waarde aan het duurzaam realiseren van huisvesting voor seizoenarbeiders. Zo zijn alle woningen goed geïsoleerd, gasloos en kunnen zonnepanelen worden geplaatst voor het opwekken van zonne-energie. Aangezien alle woningen volledig ingericht worden opgeleverd, heeft u geen zorgen over meubilair en inrichting bij het wisselen van bewoners. De smaakvol ingerichte woningen zijn ideaal voor zowel seizoenarbeiders, short-stay arbeidsmigranten als arbeidsmigranten die langere periode woonachtig in Nederland zijn. De meertalige Welfare Officers beheren de locaties en nemen graag al uw zorgen rondom wonen en werken uit handen. Daarnaast is KAFRA continu bezig met het verbeteren van haar concepten en dienstverlening. Wilt u op de hoogte blijven van alle verbeteringen, updates en nieuwe projecten? Meldt u dan gerust aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.