Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Venray? Het in Venray gevestigde KAFRA Housing is dé specialist op het gebied van tijdelijke huisvestingsconcepten. KAFRA ontwikkelt, realiseert en exploiteert moderne huisvestingsconcepten voor specifieke doelgroepen. Tot deze specifieke doelgroepen behoren onder andere urgent woningzoekenden, studenten en arbeidsmigranten. In Nederland, en ook in Venray, is een toenemend tekort aan geschikte huisvesting voor deze doelgroepen. De vraag naar tijdelijke woonruimte in Venray is gewoonweg vele malen groter dan het aanbod. Met innovatieve modulaire woon- en studiocomplexen en verrassend ruime mobile homes biedt KAFRA een snel te realiseren huisvestingsoplossing voor een tijdelijke woonruimte in Venray. Wilt u graag meer informatie over onze organisatie en onze projecten? Vraagt u dan gerust en geheel vrijblijvend onze brochure aan waarin alles wordt toegelicht.

Tijdelijke woonruimtes in Venray: Mobile Home Parc Venray

KAFRA Housing heeft een tijdelijke woonruimte in Venray gerealiseerd voor maximaal 240 personen. De 60 comfortabele Mobile Homes worden met name bewoond door arbeidsmigranten van Oost-Europese afkomst. Veel van de arbeidsmigranten zijn goed opgeleid en werkzaam in de logistieke sector rondom Venray. De Mobile Homes zijn ruim bemeten en bieden zo’n 30% extra ruimte dan de normen van de Stichting Normering Flexwonen. De volledig ingerichte Mobile Homes zijn ook ontzettend energiezuinig. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd, volledig gasloos en zijn alle 60 daken voorzien van zonnepanelen. De Mobile Homes staan verspreid op een ruim terrein van twee hectare. Het terrein is van alle gemakken voorzien, zo zijn er diverse recreatievoorzieningen en is er een ruime parkeerplaats. Dit zorgt voor een ideale tijdelijke woonruimte in Venray.

Bewoners van tijdelijke woonruimte in Venray kunnen 24/7 terecht bij Welfare Officers

Om het reilen en zeilen van het Mobile Home Parc in goede banen te leiden, zijn er 24/7 Welfare Officers aanwezig. Deze meertalige medewerkers zijn zoals de naam al verklapt verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Daarnaast zijn zij zowel het aanspreekpunt voor bewoners als de omgeving. De arbeidsmigranten worden goed begeleid waardoor de bewoners genieten van maximaal woongenot. KAFRA borgt tevens een goed contact met de omgeving en stimuleert en ondersteunt dat arbeidsmigranten recreëren in de omgeving. KAFRA biedt hierbij ondersteuning door bijvoorbeeld een lidmaatschap bij een lokale sportvereniging aan te bieden. Benieuwd wat KAFRA Housing voor u kan betekenen betreffende een tijdelijke woonruimte in Venray? Neemt u dan gerust contact met een van onze adviseurs op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.