Succesvol Eerste Buurtfeest bij KaFra Californië

Op 5 juli vond het allereerste Buurtfeest plaats bij KaFra Californië, een evenement georganiseerd door de gemeente Venlo met als doel buren met elkaar in contact te brengen en de gemeenschapsbanden te versterken. Dit succesvolle evenement werd mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Kafra, Leger des Heils, Refugee Team, Welcome App en Wasbeer & Pauw.

Het Buurtfeest bood een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Kinderen genoten volop van een springkussen en de kans om geschminkt te worden door een van de creatieve bewoners van KaFra Californië. Voor de volwassenen was er de mogelijkheid om samen de spannende EK kwartfinale voetbal te bekijken in de gezamenlijke ruimte Hollywood. De sfeer was vrolijk en gezellig, mede dankzij de heerlijke Oekraïense lekkernijen en de komst van de IJswagen, die iedereen trakteerde op verrukkelijk Italiaans ijs.

De positieve reacties en de vele lachende gezichten op de foto’s getuigen van het succes van dit evenement. Het Buurtfeest heeft niet alleen gezorgd voor een hechtere gemeenschap, maar ook voor een dag vol plezier en samenzijn.