Bent u op zoek naar een optimale service en beheer voor de huisvesting van uw arbeidsmigranten? KAFRA Housing, een landelijke aanbieder van huisvestingsoplossingen voor arbeidsmigranten, zorgt niet alleen voor het realiseren van huisvestingslocaties, maar streeft ook naar optimaal beheer bij de huisvesting van arbeidsmigranten. Dit om maximaal woongenot te bieden voor de bewoners.

Professioneel beheer van essentieel belang voor huisvesting arbeidsmigranten

Buiten het realiseren van nieuwe locaties voor huisvesting, vindt KAFRA ook een optimale inrichting van de exploitatie en het beheer van de huisvesting van arbeidsmigranten van groot belang. Om deze mensen een écht goed perspectief te bieden, is professioneel beheer van de locaties essentieel. KAFRA zorgt er middels service en beheer dan ook voor dat de arbeidsmigranten zich helemaal thuis voelen.

Living-as-a-service: ontzorging van de arbeidsmigrant

Uitmuntend beheer voor maximaal woongenot, maar hoe doet KAFRA dat? Living-as-a-service is een concept dat staat voor het servicen van het (tijdelijke) verblijf van de arbeidsmigrant in Nederland. Met lokale faciliteiten en activiteiten borgt KAFRA dat de arbeidsmigrant wooncomfort wordt geboden. Door goed contact te onderhouden met de omgeving van de locatie wordt gezorgd dat de arbeidsmigranten ook integreren en kunnen recreëren. De arbeidsmigrant wordt daarmee optimaal ontzorgd en kan zich richten op het werk, waarvoor deze immers naar Nederland is gekomen.

Intensief beheer voor huisvesting arbeidsmigranten

De huisvestingslocaties van KAFRA Housing worden intensief beheerd door meertalige Welfare Officers. Deze Welfare Officers zijn 24/7 aanwezig en zijn verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Zij zorgen voor de informatievoorziening en regelen de communicatie met de omgeving. Tevens fungeren zij als centraal aanspreekpunt voor zwoel de bewoner als omwonenden en andere stakeholders. Voor het beheer van de locaties voor huisvesting van arbeidsmigranten zien zij toe op het huisreglement. Bewoners weten exact waar ze aan toe zijn door de transparante communicatie en informatievoorziening van Welfare Officers. Ben jij benieuwd naar hoe wij invulling geven aan het beheer voor de huisvesting van arbeidsmigranten? Neem dan contact met ons op!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.