Het jaar 2020 ging goed van start voor KAFRA Housing! Op dinsdag 7 januari 2020 organiseerde KAFRA Housing haar tweede nieuwjaarsontbijt. Samen met ruim 70 aanwezigen werd getoost op de successen van het afgelopen jaar én werd vooruitgeblikt naar het nieuwe jaar. Want haar ambities blijven onverminderd groot!

Nieuwjaarsontbijt luidt start nieuwe KAFRA-jaar in

Na een geslaagde eerste editie in 2019, vond op 7 januari 2020 het tweede nieuwjaarsontbijt van KAFRA Housing plaats. Door middel van dit jaarlijkse evenement wil KAFRA Housing haar stakeholders bijpraten over haar nieuwste ambities, actuele ontwikkelingen en haar toekomstplannen. Dit keer kwamen ruim 70 genodigde bestuurders, werkgevers, collega-huisvesters en andere betrokkenen af op het nieuwjaarsontbijt. Het nieuwjaarsontbijt vond plaats in Tilburg, waar onder het genot van een heerlijk ontbijt nieuwjaarswensen werden uitgewisseld en actief werd genetwerkt. Daarnaast stond er ook een inhoudelijke presentatie op de planning, waarbij Frank van Gool namens KAFRA Housing de belangrijkste ambities en ontwikkelingen presenteerde.

KAFRA stoomt ook in 2020 op volle kracht door

Allereerst werd teruggeblikt op het eerste bestaansjaar van KAFRA Housing. In 2019 werden drie nieuwe locaties in Venray (MHP Venray), Blitterswijck (THP Blitterswijk) en Sevenum (LH Greenport) officieel geopend. Deze snelle groei van het aantal huisvestingslocaties bevestigt haar tomeloze ambities en inzet! Maar hier blijft het voorlopig niet bij, want ook in 2020 stoomt KAFRA door. Zo presenteerde Frank van Gool zijn plannen voor nieuwe huisvestingslocaties in onder meer Tilburg en Veghel en stond hij stil bij de aanpak van malafiditeit zoals die nog altijd bestaat in de huisvesting van arbeidsmigranten. Met deze nieuwe locaties legt KAFRA Housing de lat nóg hoger en blijft zij de nieuwe standaard zetten in de huisvesting van arbeidsmigranten. Zo werd ook bevestigd door wethouder Oscar Dusschooten (gemeente Tilburg) en Wim Reedijk (Expertisecentrum Flexwonen) tijdens een interactief paneldiscussie, waarbij de urgentie nogmaals werd bevestigd.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement en bedanken iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en bijdragen. Hopelijk tot volgend jaar!