Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland? Steeds meer Friezen (30%) vinden het een goede ontwikkeling dat er arbeidsmigranten zijn. Arbeidsmigranten zijn van onschatbare waarde voor de Friese economie en samenleving. Met name arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa zijn onmisbaar in Friesland, vooral in sectoren zoals de glastuinbouw, verpakkingsindustrie en de scheepsbouw. Echter heerst er in heel Nederland en in Friesland een schrijnend tekort aan geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten. KAFRA Housing biedt de oplossing door het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvestingsoplossingen voor arbeidsmigranten. Met volledig ingerichte, state-of-the-art woningen wordt een oplossing geboden voor het tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA het urgente huisvestingsprobleem tackelt? Bekijk dan ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

Betaalbare innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland

Mede door het tekort aan geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland huisvest deze groep harde werkers zich helaas nog te vaak onder erbarmelijke omstandigheden met een gebrek aan privacy, ruimte en veiligheid. KAFRA Housing gaat dit tegen door het bieden van innovatieve en tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland waarbij een écht goed huisvestingsperspectief wordt geboden. Dankzij de combinatie van unieke huisvestingsoplossingenen, voldoende gemeenschappelijke faciliteiten en een optimale invulling van de service en het beheer wordt woongenot geborgd. Tevens worden hierdoor alle zorgen rondom huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland ontnomen voor arbeidsmigranten, werkgevers, gemeenten en de lokale omgeving. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA een strategische toegevoegde waarde biedt rondom de huisvesting van arbeidsmigranten in Friesland? Bekijkt u dan onze brochure, meld u aan voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op!

KAFRA zet de nieuwe standaard in huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland

KAFRA ambieert om de nieuwe standaard te zetten op het gebied van tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten in Friesland. Door het inzetten van unieke huisvestingsconcepten gecombineerd met een uitmuntend beheer en service wordt de nieuwe standaard gezet. Hierbij wordt goed wooncomfort geboden met lokale faciliteiten en activiteiten op de locatie of in de buurt. Hierbij geeft KAFRA invulling aan de gehele wooncyclus en wordt gestuurd op de realisatie en ontwikkeling van kwalitatieve faciliteiten, sociale activiteiten en een optimale inkleuring van het woon-werkverkeer. Tevens staat KAFRA in continu contact met de lokale omgeving: de werkgever, de arbeidsmigrant, de lokale overheidsdiensten en buurtgenoten. Wilt u graag meer informatie over de huisvestingsoplossingen van KAFRA en haar dienstverlening? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van KAFRA.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.