Een tijdelijke woonunit biedt de perfecte uitkomst voor specifieke doelgroepen, waaronder arbeidsmigranten. KAFRA Housing biedt dankzij innovatieve woonunits kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor deze specifieke doelgroep. Het in Venray gelegen KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en beheert moderne huisvestingsconcepten. De afgelopen jaren is KAFRA uitgegroeid tot een specialist op het gebied van huisvestingsconcepten voor arbeidsmigranten. Arbeidsmigranten kampen met problemen betreffende kwalitatief goede huisvesting. Mede dankzij het grote tekort aan woningen in Nederland, huisvesten arbeidsmigranten vaak noodgedwongen onder gebrekkige omstandigheden in een te kleine ruimte. KAFRA Housing biedt een oplossing door het aanbieden van zowel kwalitatieve als kwantitatieve huisvestingsconcepten. Zo voldoet iedere woonunit van KAFRA ruimschoots aan de voorschriften van de Stichting Normering Flexwonen, die toeziet op de woonomstandigheden van arbeidsmigranten. Wilt u meer informatie over onze woonunits? Vraagt u dan kosteloos en geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Een woonunit van KAFRA is verrassend luxe

Iedere tijdelijke woning van KAFRA is standaard gemeubileerd, erg luxe en van alle gemakken voorzien. KAFRA biedt tijdelijke woningen aan in de vorm van Mobile Homes en semipermanente huisvestingsoplossingen in de vorm van Labour Hotels. De Mobile Homes zijn gebouwd naar fraai Scandinavisch design en zijn ruim bemeten, zo’n 30% boven de SNF-norm. Bovendien is een Mobile Home gasloos en goed geïsoleerd. Tevens is het mogelijk om zonnepanelen op de daken te plaatsen. Hierdoor biedt deze variant van huisvesting een passende oplossing voor het schrijnende tekort aan kwalitatief goede huisvesting. Door het inzetten van deze milieubewuste woningen wordt een passende oplossing geboden voor arbeidsmigranten.

Een woonunit van KAFRA is flexibel én snel realiseerbaar

Een Mobile Home Parc met meerdere woonunits is binnen drie tot zes maanden operationeel. Het biedt veel wooncomfort, is zeer flexibel qua locatie en omvang én is zowel duurzaam als energiezuinig. Indien uw situatie vraagt om een permanente oplossing is KAFRA tevens de ideale partner. KAFRA transformeert bestaande gebouwen en maakt deze geschikt voor huisvesting. Bent u benieuwd welke variant van huisvesting het beste bij u past, neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.