KaFra Housing verhuurt mobiele flexwoningen aan gemeenten

KaFra Housing verhuurt mobiele flexwoningen aan gemeenten

Nederland heeft een groot tekort aan geschikte huisvesting voor internationale medewerkers, Oekrainse ontheemden, statushouders en andere spoedzoekers. Flexwoningen zijn bezig met een opmars om deze doelgroepen zo spoedig mogelijk aan fatsoenlijke huisvesting te helpen. Om deze doelgroepen snel te kunnen helpen verhuurt KaFra volledig ingerichte mobile homes aan gemeenten. Door ingekochte productiecapaciteit en nog beschikbare voorraad kunnen gemeenten die beschikbare locaties hebben urgent hun maatschappelijke opgave invullen. De eerste mobiele flexwoningen zijn recent geplaatst in de gemeente Nissewaard. KaFra Housing beschikt ook over getrainde Welfare Officers om de begeleiding van de tijdelijke doelgroepen te verzorgen.

Lees hier meer over de mogelijkheden.