Dit is ons PROVADA-programma

Met nog minder dan vier weken tot PROVADA is het hoog tijd om ons volledige programma bekend te maken. Drie dagen lang verdiepen we ons in thema’s rondom onze unieke huisvestingsoplossingen voor specifieke doelgroepen.

PROVADA vindt van 11 tot en met 13 juni 2024 plaats in de RAI in Amsterdam. Onze standplaats gedurende deze dagen is stand 29-11. Hier verwelkomen we verschillende gastsprekers die als expert hun licht schijnen op thema’s die gelieerd zijn aan onze woonoplossingen. Wat kunnen wij betekenen op het gebied van leegstand? Hoe snel kunnen we woningen voor spoedeisende doelgroepen opleveren? En waarom richten wij ons juist op deze specifieke doelgroepen?

Algemeen

Dagelijks is PROVADA geopend van 10:00 tot 19:00. Vanzelfsprekend ben je dan welkom om op laagdrempelige wijze kennis met ons en onze mensen te maken. Ook Lento.eu is aanwezig op onze stand om hun huisvestingsplatform voor internationale medewerkers nader toe te lichten.

Daarnaast maakt BNR Nieuwsradio iedere dag van 11:00 tot 13:30 live radio vanuit onze stand. Daarbij presenteren ze hun programma Zakendoen – hét zakelijke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio.

Verder maak je gedurende de vastgoedbeurs kans op mooie EK-gerelateerde prijzen. Weet jij hoe veel voetballen er in onze Mobile Homes passen? Schrijf je antwoord op een bierviltje in onze stand en maak kans op een prachtige prijs. Onder de juiste inzendingen – of die het dichtst bij het antwoord liggen –  verloten we tweemaal twee EK-tickets voor de wedstrijd Nederland – Oostenrijk.

Om 16:30 breien we een eind aan het dagprogramma. Dan sluiten we de dag af met een hapje en een drankje. Onze cateraar tijdens PROVADA is NOT/STANDARD en daarmee is de hospitality in uitstekende handen.

Informatie & tickets

En dan zit ons debuut op PROVADA er alweer op. Meer informatie over de grootste vastgoedbeurs van Nederland vind je op www.provada.nl. Hier schaf je tevens je ticket(s) aan, welke je nodig hebt om ons van 11 t/m 13 juni te bezoeken.