De komende dagen staan wij op PROVADA

Het is eindelijk zo ver: PROVADA 2024 staat op het punt van beginnen. De komende dagen ontmoet je ons op de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Onze stand is te vinden in hal 11, nummer 29.

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni staan we met onze eigen stand op PROVADA. Hier licht een afvaardiging van ons personeel ons concept, onze missie en onze visie toe aan geïnteresseerden. Ook onze collega’s van Lento.eu zijn aanwezig op onze stand waar zij het verhaal van hun platform introduceren aan een groot publiek.

BNR Zakendoen trapt dagelijks ons programma af met een live-uitzending op de stand. Dinsdag staat bij hen in het teken van het Beleggerspanel, op woensdag is de Lobbypanel aan zet en op de afsluitende donderdag luisteren we naar het Boardroompanel.

Verder staat er dinsdag om 14:45 een interview met VG Visie en KaFra-oprichter Frank van Gool op het programma. Daarnaast is ook recordinternational Wesley Sneijder, in aanloop naar het EK dat vrijdag begint, deze dag aanwezig op onze stond. Tussen drie en halfvier ’s middags tonen we een greep uit de hoogtepunten van zijn (interland)carrière, waarna er de ruimte is om met hem op de foto te gaan. Het slotakkoord op dinsdag wordt is aan Lento.eu directeur Jaap Uijlenbroek die het thema ‘Minder leegstand, meer rendement’ zal bespreken.

Na de dagstart van BNR Zakendoen op woensdag strijken om 15:00 nog drie voormalig internationals neer op onze stand. Niemand minder dan Europees Kampioenen Hans van Breukelen, Berry van Aerle en Jan Wouters voorzien ons tot 15:30 van gezelschap. Hierna nemen Ronald Bakker en Klaas Dijkhoff om 16:00 het stokje over om het thema ‘Flexwoningen: kansen & valkuilen’ te bespreken.

Op de afsluitende donderdag trapt BNR Zakendoen wederom om 11:00 de dag af met het Boardroompanel.  Hierna ontvangen we de laatste sleutelfiguren uit de geschiedenis van het Nederlands Elftal in de hoedanigheid van Willy van de Kerkhof en Ernie Brandts. Last but not least verwelkomen we onze laatste gastspreker: Gert-Jan Segers. De oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie belicht het thema ‘Zonder mensen, geen bouw’ naar aanleiding van het door hem geschreven deltaplan ‘Grip op arbeidsmigratie‘.

De beurs opent dagelijks om 10:00 en duurt tot 19:00. Het reguliere programma op onze stand duurt van 10:00 tot 16:30, waarna we de dag afsluiten met een borrel en een dj.

Ons volledige dagprogramma ziet er als volgt uit.