Terugblik: KaFra op PROVADA

Afgelopen week, van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni, stonden we voor het eerst met een eigen stand op PROVADA. Tijdens de grootste vastgoedbeurs van Nederland maakten aanwezigen kennis met onze unieke huisvestingsconcepten, onze missie en onze visie. Ook de collega’s van Lento.eu waren aanwezig om het verhaal van hun platform te introduceren.

Dagelijks trapte BNR Zakendoen het programma op onze stand af met een live-uitzending gericht op het Beleggerspanel (dinsdag), Lobbypanel (woensdag) en Boardroompanel (donderdag). Ook werd KaFra-oprichter Frank van Gool op de openingsdag geïnterviewd door VG visie en sprak Lento-directeur Jaap Uijlenbroek over het thema ‘Minder leegstand, meer rendement’. Ook waren dagelijks, in aanloop naar het Europees Kampioenschap, oud-internationals aanwezig met wie we kennismaakten. Europees Kampioen Jan Wouters vergezelde ons op de eerste dag en werd bevraagd door Frank van Gool en John van den Heuvel. Er was één aanwezige die wist dat Wouters, naast Mr. Elbow, ook Lee Wouters als bijnaam had. Zij ging naar huis met een gesigneerd thuisshirt van Oranje.

Na BNR’s dagstart op woensdag streken om 15:00 nog twee Europees Kampioenen neer bij stand 29 in hal 11. Niemand minder dan Hans van Breukelen en Berry en Aerle werden, aan de hand van hoogtepunten uit hun interlandcarrière, het hemd van het lijf gevraagd. Hierna werd het stokje overgenomen door Ronald Bakker en Klaas Dijkhoff die, samen met de aangeschoven Frank Spierings, Remco Boer en Dennis Grimbergen, het thema ‘Flexwoningen: kansen & valkuilen’ belichtten.

Op de afsluitende donderdag ontvingen we, na afloop van het BNR Zakendoen Boardroompanel, de laatste Oranje-sleutelfiguren van de week: Willy van de Kerkhof en Ernie Brandts, alvorens de laatste gastspreker van de week aan de beurt was. De schrijver van het deltaplan ‘Grip op arbeidsmigratie‘, oud ChristenUnie-fractievoorzitter, Gert-Jan Segers ging in op het thema ‘Zonder mensen, geen bouw.’

Last but not least konden bezoekers gedurende de week de vraag “Hoe veel voetballen passen er in het Mobile Home 3.0?” beantwoorden. De twee beste antwoorden wonnen ieder twee tickets voor de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk.