KaFra Housing aanwezig op het VNG Jaarcongres

Op dinsdag 25 en woensdag 26 juni zijn wij aanwezig op het VNG Jaarcongres. In het Groene Hart nodigt de VNG gemeentebestuurders uit heel Nederland uit om elkaar te ontmoeten en een stap naar voren te zetten. Op het congres leren zij meer over de lokale aanpak van verschillende vraagstukken, waaronder woningbouw en huisvesting. 

Natuurlijk bieden wij graag een helpende hand als het gaat om stappen naar voren zetten. Daarom zijn wij aanwezig om onze oplossingen onder de aandacht te brengen. Zo’n drieduizend bestuurders trekken naar het Groene Hart om kennis te maken met oplossingen voor verschillende vraagstukken, in lijn het het thema de kracht van verbeelding.

Verbeeldingskracht is volgens de organisatoren nodig om verschillende uitdagingen het hoofd te bieden. Daaronder vallen ook uitdagingen op het gebied van woningbouw en huisvesting. Met onze unieke woonconcepten bieden we direct handvaten voor bestuurders om actie te ondernemen indien er snel huisvesting voor onze doelgroepen noodzakelijk is. Wij kunnen onze oplossingen immers binnen negen maanden realiseren, van vergunningsaanvraag tot oplevering. Onze aanwezigheid op het VNG Jaarcongres is dus even logisch als praktisch.

Bezoekers nodigen we graag uit om ons te ontmoeten op onze stand, nummer 97. Tot daar!