KaFra Bleiswijk – Violierenweg opent aanstaande maandag

Aanstaande maandag, 1 juli, vindt de officiële opening plaats van KaFra Bleiswijk – Violierenweg. Hier realiseren we drie KaFra Towers voor in totaal 256 internationale medewerkers. We blikken vast vooruit op het programma tijdens de opening van onze negentiende locatie.

Met slechts enkele dagen te gaan tot de opening van onze negentiende locatie is het hoog tijd om het programma te delen. Bovendien ontvingen we enkele mooie foto’s van het nieuwe wooncomplex die vast het delen waard zijn.

Maandag verwelkomen we de gasten vanaf 14:30. Een uur later, om 15:30, start het programma met een welkomstwoord van Paul ’t Lam, die ons tevens door de dag zal begeleiden. Vervolgens wordt het woord doorgegeven aan Malgorzata Bos-Karczewska, deskundige op het gebied van EU-arbeidsmigratie. Ook Frank van Gool, medeoprichter van KaFra Housing, zal zich tot het publiek richten.

Zoals bekend zijn er op iedere locatie Welfare Officers aanwezig die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van de bewoners en fungeren als eerste aanspreekpunt voor zowel hen als omwonenden. Flaviu Rat is een van de Welfare Officers van dienst bij KaFra Bleiswijk – Violierenweg en dus maken we ook met hem kennis.

Hierna volgt de officiële opening, waarna de rondleidingen en de borrel begint. Het programma eindigt naar verwachting rond 18:00.