Huisvesting arbeidsmigranten een urgent probleem

Laten we de handen ineenslaan

“Nederland staat niet meer in de top-3 van landen waar arbeidsmigranten graag naartoe gaan. Landen als Engeland, Duitsland en de Scandinavische landen hebben de voorkeur. En dat terwijl we ze hard nodig hebben. Door de vergrijzing verdwijnen per jaar honderdduizend mensen van de arbeidsmarkt. Bovendien doen arbeidsmigranten werk waarvoor onvoldoende Nederlanders te krijgen zijn. Als wij in trek willen blijven bij arbeidsmigranten, moeten we echt iets aan de huisvestingproblematiek doen. Want als er geen of slechte huisvesting beschikbaar is, overwegen ze niet eens om te komen”, aldus Robert Kurzak, directeur KAFRA Housing.

KAFRA Housing realiseert vernieuwende mogelijkheden op het gebied van tijdelijke huisvesting. De ruime woningen van KAFRA bieden een uitstekend wooncomfort en zijn voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. Bovendien wordt de lat steeds hoger gelegd door continue te investeren in het verbeteren van de kwaliteit en de dienstverlening om bewoners nóg beter te faciliteren. KAFRA werkt daarbij als regisseur samen met gespecialiseerde partners om een optimale woon- en werkbeleving te creëren voor de arbeidsmigrant én diens werkgever. Door over de gehele cyclus te sturen, initiëren en verbeteren is KAFRA in staat kwalitatief hoogwaardige tijdelijke huisvesting te realiseren en exploiteren tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. KAFRA Housing heeft de ambitie om in vijf jaar 20.000 bedden te realiseren en  het tekort aan te pakken.

Op zoek naar een passende oplossing voor huisvesting van arbeidsmigranten?

Wilt u meer weten over KAFRA’s diensten en hoe zij kunnen helpen bij de huisvesting van arbeidsmigranten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!