Op het bedrijventerrein Keizersveld in Venray heeft KAFRA Housing een nieuwe huisvestingslocatie voor 92 arbeidsmigranten gerealiseerd. KFT Venray, zoals de locatie heet, is de eerste KAFRA TOWER (modulaire woontoren). De TOWER zelf werd in slechts vijf dagen gerealiseerd.

Appartementen en studio’s

De KAFRA TOWER in Venray is een modulaire woontoren en bestaat uit zestien appartementen voor elk vier personen. Daarnaast zijn er veertien tweepersoonsstudio’s, welke ideaal zijn voor stelletjes.

In de vierpersoonsappartementen heeft elke bewoner een eigen slaapkamer, waardoor zij voldoende privacy hebben. Bovendien delen de bewoners per appartement een open keuken, gezamenlijke ruimte, douche en separaat toilet.

De tweepersoonsstudio’s zijn speciaal ontwikkeld om stelletjes die behoefte hebben aan zelfstandige woonruimte, de mogelijkheid te bieden om samen met hun partner te wonen. Elke studio beschikt over een ruime slaapkamer en een eigen keuken, douche en toilet. Alle appartementen en studio’s zijn volledig gemeubileerd, eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.