Praat mee over de waarde(n) van arbeidsmigranten!

Jaarcongres – Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten – 24 mei 2023

Nederland kan niet zonder arbeidsmigranten. We zijn al eeuwenlang een migratieland en het aantal arbeidsmigranten dat naar Nederland komt om hier te werken, blijft de komende jaren alsmaar toenemen door economische groei, arbeidskrapte en vergrijzing. Bovendien leveren arbeidsmigranten een substantiële bijdrage aan onze welvaart, groei en samenleving!

Nederland kan niet zonder arbeidsmigranten. We zijn al eeuwenlang een migratieland en het aantal arbeidsmigranten dat naar ons land komt om hier te werken, blijft de komende jaren toenemen door economische groei, arbeidskrapte en vergrijzing. Bovendien leveren arbeidsmigranten een substantiële bijdrage aan onze groei, welvaart en samenleving!

Maar wie zijn deze arbeidsmigranten nou eigenlijk? Waarom kiezen ze voor Nederland als vestigingsland? En wat vinden zij belangrijk? Ontdekt dit en veel meer tijdens het jaarcongres “De waarde(n) van arbeidsmigranten”.

Diverse topsprekers, waaronder Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem), Monique Kremer (voorzitter Migratieberaad), Rits de Boer (directeur-generaal arbeidsinspectie) en Piet Fortuin (voorzitter CNV) en vele anderen delen hun kennis en visie tijdens interessante presentaties. Ook gaan experts in debat met elkaar én met u over actuele thema’s, zoals huisvesting, arbeidskrapte en integratie. Laat ook uw standpunten horen en door mee te praten tijdens interactieve panelgesprekken en draag zo bij aan toekomstig arbeidsmigratiebeleid.

Kijk hier voor meer informatie en meld u gratis aan voor het congres en vergroot uw kennis, netwerk en impact!