Bent u op zoek naar geschikte huisvesting voor buitenlandse medewerkers? Het in Venray gelegen KAFRA Housing biedt innovatieve oplossingen voor tijdelijke huisvesting.  Met een huisvestingsconcept van KAFRA Housing wordt u volledig ontzorgd op het gebied van ontwikkeling, realisatie en exploitatie van moderne woonruimtes voor buitenlandse werknemers. De innovatieve huisvestingsconcepten van KAFRA Housing kunnen binnen relatief korte termijn gerealiseerd worden. Zo is in het Noord-Limburgse Maasbree huisvesting voor ruim 300 arbeidsmigranten gecreëerd met slechts zes weken bouwtijd. De woningen zijn duurzaam opgebouwd, gasvrij en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de huisvesting voor buitenlandse medewerkers ook nog eens ruim bemeten, zo’n 30% groter dan de SNF-Norm. Wilt u graag meer informatie over dit project? Bekijkt u dan het MHP Maasbree.

Verschillende typen huisvesting voor buitenlandse medewerkers

KAFRA Housing biedt zowel een oplossing voor permanente huisvesting als voor tijdelijke woonruimte voor buitenlandse medewerkers. KAFRA Housing biedt drie verschillende huisvestingsconcepten aan om uw personeel te voorzien van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting. Tijdelijke huisvesting wordt geboden door het inzetten van modulaire Labour Hotels en Mobile Homes. Indien u behoefte heeft aan permanente huisvesting, biedt het transformeren van huidige gebouwen vaak uitkomst. Bent u benieuwd welk type huisvesting voor buitenlandse medewerkers het meest geschikt is voor uw situatie en omgeving? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Ons deskundig personeel denkt graag met u mee en biedt een innovatie oplossing. Hierbij wordt ingespeeld op zowel uw wensen en behoeften, als die van de omgeving. Bekijk onze brochure voor additionele informatie.

Volledig ontzorgd op het gebied van huisvesting voor buitenlandse medewerkers

Naast het ontwerpen en realiseren van huisvesting voor buitenlandse medewerkers, stuurt KAFRA ook op de optimale inrichting van de exploitatie en het servicebeheer van de woningen. KAFRA borgt een goed woongenot  dankzij faciliteiten en activiteiten op en rondom de huisvestingslocatie. Naast dat de woningen volledig zijn ingericht, biedt de locatie voldoende ontspannings- en sportmogelijkheden. Zo zijn reeds gerealiseerde projecten voorzien van een volledig uitgeruste gym en speelkamers. Alle locaties worden intensief beheerd door meertalige Welfare Officers. Deze fungeren niet alleen voor het beheer van de locatie, maar dragen tevens zorg voor zowel interne als externe communicatie. Wilt u graag meer informatie rondom de service en beheer van huisvesting voor buitenlandse medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.