Tegenwoordig kampt Nederland met een toenemend tekort aan woningen. Het woningtekort veroorzaakt problemen bij diverse doelgroepen, waaronder arbeidsmigranten. De vraag naar kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor arbeidsmigranten is vele malen groter dan het aanbod. Er wordt dan ook door veel ondernemers gezocht naar huisvesting voor Poolse werknemers. De krapte op de huizenmarkt heeft als direct gevolg dat met name Oost-Europese arbeidsmigranten onder erbarmelijke omstandigheden in Nederland verblijven. KAFRA Housing biedt een oplossing door het ontwikkelen, realiseren en beheren van moderne huisvestingsconcepten voor onder andere arbeidsmigranten.

Met unieke huisvestingsconcepten realiseert KAFRA binnen no-time tijdelijke of permanente huisvesting voor Poolse werknemers. Zo is bijvoorbeeld in het Noord-Limburgse Maasbree een huisvestingsoplossing voor ruim 300 arbeidsmigranten gerealiseerd met slechts zes weken bouwtijd.  Bij KAFRA staat woongenot hoog in het vaandel, dit blijkt ook uit KAFRA haar unieke concept Living  as a Service. Mede dankzij de introductie van dit concept is direct een nieuwe standaard gezet in huisvesting voor arbeidsmigranten. Met Living as a Service wordt zowel werkgever, arbeidsmigrant als de gemeente volledig ontzorgd rondom alle onderdelen van wonen en leven in Nederland. Hierdoor hoeft u niet meer te zoeken naar huisvesting voor Poolse werknemers. Bent u benieuwd op welke wijze wij huisvestingsproblemen voor Poolse medewerkers aanpakken? Bekijkt u dan ook eens onze gerealiseerde projecten.

Voor iedere situatie passende huisvesting voor Poolse werknemers

Iedere situatie is uniek en vraagt om een andere oplossing. Vandaar dat KAFRA uitsluitend maatwerk biedt, afgestemd op zowel de wensen en behoeften van ondernemer, arbeidsmigrant en de omgeving. Of het nu gaat om een tijdelijke noodoplossing of juist om permanente huisvesting, onze concepten bieden een oplossing voor elk probleem. De huisvestingsconcepten zijn te verdelen in drie varianten, namelijk: Labour Hotels, Mobile Homes en het transformeren van bestaande gebouwen. Deze drie mogelijkheden, in combinatie met ons Living as a Service concept, zorgen voor een ultiem woongenot. Bovendien legt KAFRA de lat steeds hoger door de kwaliteit van woningen en bijbehorende dienstverlening voortdurend te optimaliseren. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Geen zorgen rondom service en beheer bij huisvesting voor Poolse werknemers

Naast de realisatie van de huisvestingsoplossingen, stuurt KAFRA ook op een optimale inrichting van exploitatie, service en beheer van de locaties. Dit alles biedt niet alleen een goed huisvestingsperspectief voor de arbeidsmigranten, maar zorgt tevens voor de juiste begeleiding. Zo worden alle locaties intensief beheerd door meertalige Welfare Officers die 24/7 aanwezig zijn. Deze medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welzijn van bewoners en verzorgen bijvoorbeeld de communicatie met de omgeving. Bent u benieuwd wat KAFRA voor u kan betekenen? Bekijk dan ook eens onze brochure. Mocht u nog verdere vragen hebben, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.