Bent u op zoek naar kwalitatief goede huisvesting voor uw personeel? KAFRA ontwikkelt, realiseert en exploiteert kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor specifieke doelgroepen, waaronder uw (buitenlands) personeel. Hierbij ontzorgt KAFRA u, uw personeel en de belanghebbenden in de omgeving op het gebied van wonen en werken in Nederland.  Het is mogelijk om binnen enkele maanden een volledig operationele huisvestingsoplossing voor uw personeel te bieden. Door het plaatsen van een KAFRA TOWER, Labour Hotel, Mobile Homes of door het transformeren van bestaande gebouwen wordt huisvesting voor uw personeel gecreëerd. Het voordeel van Labour Hotels en Mobile Homes is dat deze indien gewenst na een bepaalde tijd op een andere locatie heropgebouwd kunnen worden. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA u kan ontzorgen op het gebied van huisvesting voor uw personeel? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Volledig ingerichte huisvesting voor uw personeel

Iedere woning van KAFRA is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht. De moderne en smaakvolle inrichting wordt door veel bewoners gewaardeerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de inrichting van de huisvesting voor uw personeel. De modulaire woon- en studiocomplexen, ook wel Labour Hotels genoemd, beschikken over twee slaapkamers, een eigen woonkamer, keuken en badkamer. Iedere studio is smaakvol ingericht en er zijn gemeenschappelijke voorzieningen zoals een sportzaal, een wasserette en diverse ontspanningsruimten. Wilt u graag meer informatie over deze volledig ingerichte variant van huisvesting voor uw personeel? Bekijkt u dan ook eens een van onze reeds gerealiseerde Labour Hotels.

Geen zorgen over service en beheer van huisvesting voor uw personeel

Naast het ontwikkelen en realiseren van kwalitatieve huisvesting voor uw personeel stuurt KAFRA tevens op een optimale exploitatie van het complex. Hierbij worden meertalige Welfare Officers ingezet om uw personeel een echt goed huisvestingsperspectief te bieden. KAFRA houdt goed contact met de omgeving, ziet toe op de kwaliteit van wonen in de huisvesting voor uw personeel en zorgt ervoor dat uw personeel wordt ontzorgd op het gebied van wonen in Nederland. Hierdoor is uw personeel in de gelegenheid om zich optimaal te richten op de reden waarom ze naar Nederland zijn gekomen. Daarnaast worden deze Welfare Officers ingezet om de locaties intensief te beheren. Doordat zij de taal van uw personeel spreken, is het eenvoudig om op een laagdrempelige manier te communiceren. Hierdoor heeft u en uw personeel geen zorgen rondom het wonen in Nederland en kan de volledige focus op de werkzaamheden liggen. Daarnaast heeft u met geschikte huisvesting voor uw (toekomstig) personeel een voordeel ten opzichte van uw concurrenten bij het werven van nieuwe arbeidskrachten. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA u van dienst kan zijn met huisvesting voor personeel? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.