Bent u op zoek naar huisvesting voor Polen, bijvoorbeeld voor uw Poolse werknemers? Dan bent u bij KAFRA Housing aan het juiste adres! Het vinden van moderne huisvesting voor arbeidsmigranten, waarbij voldoende woongenot gerealiseerd kan worden, is niet eenvoudig. Zeker in verband met het budget van zowel de werkgevers als de werknemers. Een andere factor die hier grote invloed op uitoefent is het tekort aan woonruimten. Hierdoor bieden de innovatieve tijdelijke of permanente oplossingen van KAFRA de uitkomst voor huisvesting van Polen.

In Nederland wonen ruim een half miljoen arbeidsmigranten, voornamelijk uit Oost-Europa. Met name arbeidsmigranten van Poolse afkomst reizen af naar Nederland om hier te wonen en te werken. Echter kampt Nederland met een significant tekort aan woonruimten. Arbeidsmigranten zijn hier dan ook de dupe van. In de huidige situatie huisvesten zij vaak in te kleine ruimtes, onder erbarmelijke omstandigheden. KAFRA Housing biedt met haar tijdelijke en permanente huisvestingsconcepten een passende oplossing. KAFRA ontwikkelt, realiseert en exploiteert kwalitatieve én kwantitatieve huisvesting. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen qua huisvesting voor Polen? Vraag dan gerust en geheel vrijblijvend onze brochure aan.

Superieure huisvesting voor Polen

Met de unieke huisvestingsconcepten realiseert KAFRA op korte termijn geschikte huisvesting voor Polen. KAFRA Housing streeft naar een ultiem woongenot voor arbeidsmigranten. Zo zijn reeds gerealiseerde projecten bijvoorbeeld voorzien van ruime studio’s met eigen badkamers en toiletten, ruime fitnessruimten en voldoende ruimtes om te relaxen. Tevens worden de normen van het SNF niet alleen nagestreefd, maar ruim overschreden. Stichting Normering Flexwonen (SNF) reguleert en ziet toe op de woonomstandigheden van arbeidsmigranten. Onder deze norm vallen afspraken over ruimte, privacy, veiligheid, sanitair, hygiëne en (informatie-)voorzieningen. Bent u benieuwd hoe dit in de praktijk eraan toe gaat? Bekijk dan onze reeds gerealiseerde projecten.

Volledig ontzorgd op het gebied van service & beheer rondom huisvesting voor Polen

Bij KAFRA Housing houdt het niet op bij het ontwerpen en realiseren van de huisvestingslocaties. KAFRA stuurt tevens op een optimale exploitatie, service en beheer van de huisvesting voor Polen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u compleet ontzorgd wordt, maar het biedt tevens een écht goed huisvestingperspectief voor Polen. Dankzij het efficiënte en optimale beheer, draagt KAFRA bij aan een maximaal woongenot. Zo worden al onze locaties intensief beheerd door professionele meertalige Welfare Officers. De Welfare Officers spreken de taal van de bewoners, waardoor zij eenvoudig en laagdrempelig de communicatie aan kunnen gaan. Daarnaast zijn de Welfare Officers verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners en dienen zij als aanspreekpunt voor zowel bewoners als omwonenden en stakeholders.  Bent u benieuwd hoe KAFRA Housing u kan ontzorgen op het gebied van huisvesting voor Polen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.