KAFRA Housing geeft huisvestingadvies voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Het blijft echter niet alleen maar bij advies. Ontwikkeling, realiseren en beheren van moderne huisvestingsconcepten voor arbeidsmigranten behoort ook tot de mogelijkheden.

Er bestaat een groot tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten. Dit tekort is reeds opgelopen van 100.000 naar minimaal 120.000 en wordt alleen maar groter. Op dit moment verblijven er al meer dan 500.000, vooral Midden- en Oost-Europese, arbeidsmigranten in Nederland. De verwachting is dat dit aantal alleen maar verder zal stijgen door de groeiende economie en de toenemende vergrijzing en arbeidskrapte. KAFRA biedt kwalitatief geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten en andere specifieke doelgroepen.

Huisvestingadvies voor verschillende vormen van innovatieve huisvesting

Elke situatie vraagt om een ander huisvestingadvies. Welke soort huisvesting het meest geschikt is hangt af van verschillende factoren. De lokale situatie, het aantal bewoners en de beschikbare ruimte zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden. KAFRA Housing biedt verschillende soorten huisvesting aan, namelijk de KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw.

Deze oplossingen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.. Naast de normale faciliteiten die te verwachten zijn bij een woning, wordt er ook verder nagedacht. Er wordt gezorgd voor de benodigde sociale en fysieke voorzieningen. Zo is het ook mogelijk een sportschool te realiseren bij de huisvesting. KAFRA legt de lat voor haar huisvesting steeds hoger, door continu bezig te zijn met het verbeteren van de kwaliteit van haar woningen en de bijbehorende dienstverlening.

Regisseur in huisvestingadvies

KAFRA is niet klaar na het ontwerpen en realiseren van de huisvesting. Er wordt gestuurd op een ideale exploitatie van de huisvesting met het serviceconcept Living as a Service. Hierbij wordt op een invulling van de gehele wooncyclus gestuurd. KAFRA staat hierbij als regisseur continu in contact met haar omgeving: de werkgever, de arbeidsmigrant, de lokale overheidsdiensten en buurtgenoten. Daarmee stuurt KAFRA op een cohesie rondom de tijdelijke huisvestingslocatie voor arbeidsmigranten.

Huisvestingadvies nodig?

Bent u op zoek naar advies over huisvesting? Vraag dan onze brochure aan of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee en samen komen wij tot een passend huisvestingadvies!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.