KAFRA Housing biedt verschillende soorten huisvestingsconcepten aan. Deze ruime woningen bieden een uitstekend wooncomfort en zijn voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. Er wordt samengewerkt met gespecialiseerde partners om een optimale woon- en werkbeleving te creëren voor de arbeidsmigrant én diens werkgever. Doordat KAFRA betrokken is bij de gehele cyclus van initiëren, sturen en verbeteren wordt er kwalitatief hoogwaardige (tijdelijke) huisvesting gerealiseerd en geëxploiteerd tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Innovatieve huisvestingsconcepten

Welke huisvestingoplossing het meeste geschikt is, hangt van een aantal verschillende factoren af. Het aantal personen is natuurlijk een belangrijke factor, maar ook de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden zoals de grootte van het perceel. Om in te spelen op de verschillende lokale wensen en behoeften worden er vier verschillende huisvestingconcepten geboden: de KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw.

Met deze vier oplossingen is er voor iedere uitdaging in huisvestingsconcepten een geschikte oplossing. Of u huisvesting wilt die snel te verplaatsen is, die schaalbaar is, of waar jarenlang gebruik van kan worden gemaakt, KAFRA Housing biedt de juiste oplossing!

Huisvestingsconcepten afgestemd op uw wensen

KAFRA denkt graag mee om de ideale huisvestingsconcepten te realiseren voor uw situatie. Iedere situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Dit begint bij het ontwerp van de huisvesting, waarbij er veel factoren zijn om rekening mee te houden. Naast de realisatie en de exploitatie van het huisvestingsconcept wordt er ook gekeken naar additionele faciliteiten, sociale activiteiten en invulling van woon-werkverkeer. Zo kan er bij een huisvesting een sportschool gebouwd worden, gemeenschappelijke ruimtes gemaakt worden en kunnen er sociale activiteiten georganiseerd worden.

Bent u benieuwd naar wat KAFRA voor u kan betekenen?  Wilt u meer weten over onze huisvestingsconcepten? Vraag dan onze brochure aan of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee en samen komen wij tot een oplossing op maat.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.