Bent u op zoek naar een optimale integratie bij de huisvesting van uw arbeidsmigranten? KAFRA Housing is een landelijke aanbieder van huisvestingsoplossingen voor arbeidsmigranten, maar zorgt tevens voor integratie bij de huisvesting van arbeidsmigranten. Dit is immers belangrijk om maximaal woongenot te kunnen bieden en de arbeidsmigranten te laten participeren in de maatschappij.

Living-as-a-service

KAFRA streeft ernaar arbeidsmigranten te laten integreren in de maatschappij om zo maximaal woongenot te bieden. Maar hoe doet KAFRA dat? De ambitie is om de nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting te zetten middels het concept Living-as-a-service. Binnen dit concept worden bewoners, maar ook werkgevers en gemeenten volledig ontzorgd rondom alle aspecten van wonen en werken. Het concept living-as-a-service uit zich in vijf speerpunten, te weten:

  • Maatwerk
  • Kwaliteit van leven
  • Duurzaam wonen
  • Service en beheer
  • Omgevingsdialoog

Integratie bij huisvesting van arbeidsmigranten

Integratie is volgens KAFRA zeer belangrijk bij de huisvesting van arbeidsmigranten. Daarom wordt actief geïnvesteerd in een open en transparante relatie met stakeholders in de omgeving. Denk daarbij aan buurtgenoten, veiligheidsdiensten en gemeenten. Als een locatie wordt gerealiseerd, wordt een klankbordgroep in het leven geroepen. Hierin worden stakeholders nauw betrokken en wordt ook het thema integratie bij de huisvesting van arbeidsmigranten behandeld. Dit vindt KAFRA belangrijk omdat de arbeidsmigrant door het nauwe contact met de omgeving kan recreëren in de nabije omgeving. Denk hierbij aan een lidmaatschap bij de voetbalclub, fitnessclub of buurtvereniging. Door het living-as-a-service concept en de omgevingsdialoog wordt de arbeidsmigrant hierin volledig ontzorgd.

Welfare Officers zijn er voor vragen over integratie bij huisvesting arbeidsmigranten

Welfare Officers beheren 24/7 de huisvestingslocaties van KAFRA Housing. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en het contact met de omgeving om zo voor optimaal woongenot te zorgen. Welfare Officers zijn het aanspreekpunt voor zowel de bewoner als de directe omgeving en spelen daarom ook een cruciale rol bij de integratie van arbeidsmigranten. Dankzij de transparante informatievoorziening en communicatie weten bewoners precies waar ze aan toe zijn. Ben jij benieuwd naar hoe wij invulling geven aan integratie bij de huisvesting van arbeidsmigranten? Neem dan contact met ons op!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.