Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers? KAFRA Housing biedt met haar innovatieve huisvestingsconcepten de ideale oplossing voor huisvesting van buitenlandse medewerkers. Zeker in deze tijden, waarbij Nederland wordt geteisterd door een nijpend tekort aan woningen, bieden de tijdelijke huisvestingsoplossingen van KAFRA de oplossing. Dankzij het tekort aan woningen huisvesten buitenlandse medewerkers zich vaak noodgedwongen onder schrijnende omstandigheden in verouderde woningen. Met de tijdelijke huisvesting oplossingen van KAFRA behoort dit tot de verleden tijd. De tijdelijke huisvestingsconcepten van KAFRA bieden ultiem woongenot en voldoen ruim aan de normering flexwonen. Bent u benieuwd wat KAFRA voor u kan betekenen betreffende tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers? Neemt u dan gerust contact met ons op, werp alvast een blik in onze brochure of blijf up-to-date en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers, voor u op maat

KAFRA Housing werkt uitsluitend met maatwerk oplossingen, geheel afgestemd op zowel uw wensen en behoeften als die van de arbeidsmigranten én de omgeving. Hiervoor maakt KAFRA gebruik van drie verschillende varianten van tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers. In alle gevallen streeft KAFRA naar kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting. Hierbij staat niet alleen woongenot centraal, maar speelt milieuvriendelijkheid ook een belangrijke rol. Tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers wordt geboden door het inzetten van modulaire Labour Hotels en volledig ingerichte Mobile Homes. Indien u behoefte heeft aan een permanente oplossing, biedt het transformeren van huidige gebouwen vaak uitkomst. Bent u benieuwd welk type huisvesting voor buitenlandse medewerkers het meest geschikt is voor uw situatie en omgeving? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Ons deskundig personeel denkt graag met u mee en biedt een innovatie oplossing.

Tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers, zonder zorgen

Bij KAFRA Housing eindigt het niet na het opleveren van de huisvestingslocatie. Naast het ontwerpen en realiseren van innovatieve tijdelijke huisvestingsconcepten voor buitenlandse medewerkers, stuurt KAFRA op een optimale inrichting van zowel de exploitatie, de service en beheer van de locatie. Hiervoor is onder andere 24/7 personeel aanwezig op de locaties, die de taal spreekt van de bewoners. Tevens ziet het personeel toe op het welzijn van de bewoners en fungeert het als centraal aanspreekpunt voor zowel de interne, als externe communicatie. Heeft u behoefte aan meer informatie rondom service en beheer van tijdelijke huisvesting voor buitenlandse medewerkers? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.