Bent u op zoek naar werk met huisvesting? KAFRA Housing biedt huisvesting voor met name Oost-Europese arbeidsmigranten. Nederland kampt de afgelopen jaren met een schrijnend tekort aan woningen. Dit woningtekort geldt ook voor arbeidsmigranten. Dit terwijl de vraag naar arbeidsmigranten in bijvoorbeeld de logistieke en agrarische sector steeds verder toeneemt. Het gevolg is een tekort aan kwalitatieve en kwantitatieve woningen voor arbeidsmigranten. KAFRA Housing zorgt met haar innovatieve tijdelijke huisvestingsconcepten voor de oplossing. Bent u benieuwd of KAFRA een passende oplossing voor u kan bieden? Neemt u dan gerust contact op met een van onze specialisten en laat u geheel vrijblijvend informeren over werk met huisvesting.

Werk met huisvesting inclusief ultiem woongenot

De huisvestingsconcepten van KAFRA Housing bieden ultiem woongenot dankzij het unieke Living as a Service concept. Mede door deze service wordt een nieuwe standaard gezet in tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten. Dit zorgt voor een ideale werk met huisvesting situatie. Welke oplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de lokale situatie en de mogelijkheden. KAFRA biedt drie verschillende huisvestingoplossingen welke naadloos aansluiten op wensen en behoeften van zowel werkgevers, werknemers als de omgeving. Deze huisvestingsoplossingen zijn onder te verdelen in modulaire Labour Hotels, Mobile Homes en de transformatie van bestaande gebouwen. Al deze huisvestingsoplossingen worden ingezet voor werk met huisvesting en bieden voldoende voorzieningen. Onder deze voorzieningen vallen zowel sport- als ontspanningsvoorzieningen, maar ook essentiële voorzieningen zoals een wasserette. Benieuwd hoe dit in de praktijk eruit ziet? Neemt u dan een kijkje bij een van onze reeds gerealiseerde werk met huisvesting projecten.

Geheel ontzorgd op het gebied van ontwikkeling, realisatie en exploitatie voor werk met huisvesting

Dankzij onder andere het Living as a Service concept wordt de werkgever, arbeidsmigrant en de gemeente volledig ontzorgd op het gebied van wonen en leven in Nederland. Bij KAFRA houdt het niet op na de oplevering van de nieuwe huisvestingslocaties. KAFRA stuurt op een optimale inrichting van de exploitatie, service en het beheer van de locaties. Hierdoor wordt een uitmuntend huisvestingperspectief geboden voor arbeidsmigranten. Daarnaast staat het begeleiden en integreren hoog in het vaandel. Alle locaties worden intensief beheerd door meertalig personeel. Deze combinatie zorgt voor ultiem werk met huisvesting. Heeft u nog vragen over onze huisvestingsconcepten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.