Bent u zoekende naar werk voor Poolse mensen? KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert huisvesting voor arbeidsmigranten van met name Oost-Europese afkomst. In Nederland wonen en werken zo’n half miljoen arbeidsmigranten, voornamelijk van Poolse afkomst. In veel gevallen verzetten ze fysiek zware werkzaamheden in sectoren zoals onder andere de glastuinbouw, logistiek en de bouw. Helaas huisvest deze doelgroep zich nog te vaak in ongeschikte woonomstandigheden. Mede vanwege het grote woningtekort in Nederland is het voor arbeidsmigranten vaak lastig om kwalitatief goede huisvesting te vinden. KAFRA Housing biedt met haar innovatieve tijdelijke en permanente huisvestingsconcepten de oplossing. Dankzij een intensieve samenwerking met diverse partners biedt KAFRA Housing niet alleen huisvesting, maar ook werk voor Poolse mensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Werk inclusief huisvesting voor Poolse mensen

Na een dag hard werken is het prettig om thuis te komen in een woning waarin iemand zich echt thuis voelt. Dit is bij werk voor Poolse mensen natuurlijk niet anders. De tijdelijke huisvestingsconcepten van KAFRA Housing zijn van alle gemakken voorzien en uitermate geschikt voor huisvesting en werk voor Poolse mensen. Zo is iedere woning voorzien van onder andere een eigen keuken en eigen sanitair. KAFRA Housing biedt tijdelijke woningen aan in de vorm van zowel Mobile Homes als Labour Hotels. Voor permanente huisvesting wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van het transformeren van bestaande gebouwen. Hierbij krijgt een leegstaand pand een nieuwe waardevolle bestemming.

Alle woningen zijn state-of-the-art, volledig en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Bovendien is KAFRA voortdurend actief met het optimaliseren van haar woningen en de bijbehorende dienstverlening. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen, verbeteringen en nieuws? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u ieder kwartaal actuele informatie over de huisvestingsoplossingen, showcases en de laatste ontwikkelingen. Wilt u graag meer informatie over werk voor Poolse mensen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Kwalitatief goede huisvesting én goed werk voor Poolse mensen

Stichting Normering Flexwonen is in het leven geroepen om onder andere toe te zien op de woonomstandigheden van flexwerkers. KAFRA Housing juicht dit van harte toe en voldoet dan ook ruimschoots aan de normen gesteld door het SNF. Onder de normering Flexwonen vallen onder andere afspraken over ruimte, privacy, veiligheid, sanitair, hygiëne en (informatie-) voorzieningen om woongenot voor arbeidsmigranten te garanderen. Bent u benieuwd op welke wijze wij deze normen overschrijden? Bekijkt u dan ook eens onze projecten waarbij wij huisvesting en werk voor Poolse mensen hebben gerealiseerd.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.