Bent u zoekende naar een passende woonruimte voor buitenlandse werknemers? KAFRA Housing biedt innovatieve tijdelijke en permanente woonruimtes voor buitenlandse werknemers aan. Buitenlandse werknemers, ook wel arbeidsmigranten genoemd, houden onze economie draaiende. Echter kampt Nederland met een tekort aan honderdduizenden woningen. Dit heeft natuurlijk ook consequenties voor de ruim 500.000 arbeidsmigranten in Nederland. Met name arbeidsmigranten uit Oost-Europese landen wonen vaak noodgedwongen onder erbarmelijke omstandigheden in Nederland. Kortom, er is een dringend tekort aan kwalitatieve woonruimte voor arbeidsmigranten. KAFRA Housing biedt met haar innovatieve huisvestingsconcepten dé oplossing voor het schrijnende tekort aan kwalitatieve en kwantitatieve woonruimte voor buitenlandse werknemers. Wilt u een visuele indicatie van ons bedrijf en onze projecten? Bekijkt u dan onze bedrijfsfilm.

Tijdelijke of permanente woonruimte voor buitenlandse werknemers

Bent u op zoek naar een permanente woonruimte voor buitenlandse werknemers? Of heeft u juist behoefte aan een tijdelijke woonruimte? In beide gevallen kunt u terecht bij KAFRA Housing. KAFRA biedt met verschillende huisvestingsconcepten de oplossing voor zowel een tijdelijke woonruimte als een permanente woonruimte. Met innovatieve tijdelijke huisvestingsoplossingen zoals modulaire Labour Hotels en Mobile Homes worden op korte termijn oplossingen geboden voor het tekort aan woonruimtes voor buitenlandse werknemers. Tevens is het een mogelijkheid om deze huisvestingsconcepten na verloop van tijd te heropbouwen op een andere locatie. Heeft u meer baat bij een permanente woonruimte voor buitenlandse werknemers? Dan is het veelal een passende mogelijkheid om huidige gebouwen te transformeren tot een woonruimte voor buitenlandse medewerkers. Hierdoor worden bijvoorbeeld oude panden in hun glorie hersteld, worden ze weer leefbaar en krijgen ze een waardevolle gebruiksfunctie. Bent u benieuwd wat voor u de meest geschikte oplossing is? Onze adviseurs geven u graag een geheel vrijblijvend advies voor uw ideale oplossing betreffende een woonruimte voor buitenlandse medewerkers. Of bekijkt u onze brochure voor additionele informatie.

24/7 service en beheer voor buitenlandse werknemers

Om het reilen en zeilen van het verblijf van de buitenlandse werknemers in goede banen te leiden, zijn er te allen tijde Welfare Officers aanwezig. Deze meertalige werknemers stimuleren het welzijn van de bewoners en fungeren als aanspreekpunt. Op deze manier kunnen de bewoners genieten van optimaal woongenot. KAFRA borgt tevens een goed contact met de omgeving en stimuleert en ondersteunt dat arbeidsmigranten recreëren in de omgeving. Benieuwd wat KAFRA Housing voor u kan betekenen betreffende woonruimte voor buitenlandse weknemers? Neemt u dan gerust contact met een van onze adviseurs op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.