Momenteel is er in Nederland een groot woningtekort. Volgens onderzoek van de Rabobank zijn er 315.000 huizen te weinig in Nederland. Verwacht wordt dat dit in de aankomende twee jaar oploopt tot een tekort van ruim 380.000 huizen. De krapte op de huizenmarkt heeft natuurlijk ook gevolgen voor de huisvesting van Poolse werknemers. Vaak verblijven arbeidsmigranten noodgedwongen met te veel personen in een te kleine ruimte, bijvoorbeeld in een uitgeleefde stacaravan. Om huisvesting van Poolse werknemers onder zulke erbarmelijke omstandigheden te voorkomen biedt KAFRA Housing met haar innovatieve huisvestingsconcepten de perfecte oplossing. KAFRA ontwikkelt, realiseert en beheert moderne huisvestingsconcepten voor onder andere Poolse arbeidsmigranten. Hierdoor biedt u een geschikte huisvesting aan uw Poolse werknemers. Wilt u graag een beter beeld krijgen van onze onderneming en onze projecten? Bekijkt u dan ook eens onze bedrijfsfilm.

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke, of een permanente oplossing, bij KAFRA behoren beide opties tot de mogelijkheden. Binnen een korte periode realiseert KAFRA huisvesting met verrassend veel woongenot voor uw Poolse werknemers. Met ons concept Living as a Service heeft KAFRA een nieuwe standaard gezet in huisvesting voor arbeidsmigranten. Met dit unieke concept worden zowel werkgever, arbeidsmigrant als de gemeente compleet ontzorgd op het gebied van wonen en leven in Nederland. Bent u benieuwd naar onze innovatieve concepten voor huisvesting van Poolse werknemers? Vraagt u dan gerust, geheel vrijblijvend, onze brochure aan.

KAFRA voldoet ruim aan de SNF-normen bij huisvesting voor Poolse werknemers

Om de woonomstandigheden van arbeidsmigranten te controleren en te verbeteren is Stichting Normering Flexwonen in het leven geroepen. KAFRA onderschrijft het belang van het stellen van een norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. KAFRA voldoet niet alleen aan deze norm, maar gaat daar ruim overheen. Onder de norm vallen onder meer afspraken over ruimte, privacy, veiligheid, sanitair, hygiëne en (informatie-)voorzieningen om de huisvesting van uw Poolse werknemers zo aangenaam mogelijk te maken.  Bent u benieuwd hoe dit in de praktijk eraan toe gaat? Bekijk dan ook eens onze reeds gerealiseerde projecten en ontdek op welke wijze wij de SNF-norm overschrijden.

KAFRA Housing biedt maatwerk huisvesting voor Poolse werknemers

Iedere specifieke locatie en situatie is anders. KAFRA Housing biedt voor iedere situatie een passende oplossing, geheel afgestemd op uw situatie, wensen en behoeften. Dit is dan ook de reden waarom KAFRA uitsluitend maatwerk oplossingen aanbiedt, afgestemd op de behoeften van iedere betrokkene. Hierbij worden natuurlijk de wensen en behoeften van werkgever en werknemer in acht genomen, maar bijvoorbeeld ook van de gemeente en de omgeving. Onze huisvestingsconcepten zijn onder te verdelen in drie variaties, namelijk: Labour Hotels, Mobile Homes en het transformeren van bestaande gebouwen. Deze drie mogelijkheden, in combinatie met ons Living as a Serviceconcept, zorgt voor een ultiem woongenot. Mocht u nog een vraag hebben over huisvesting van Poolse werknemers, neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.