Bent u op zoek naar mobiele woonunits voor tijdelijke huisvesting? KAFRA Housing biedt met innovatieve huisvestingsconcepten dé oplossing voor urgent woningzoekenden. Nederland kampt met een nijpend tekort aan woningen. Het tekort aan woningen treft de gehele samenleving, waaronder arbeidsmigranten. In de huidige situatie wonen deze harde werkers vaak in te kleine caravans onder erbarmelijke omstandigheden. Met onder andere mobiele woonunits biedt KAFRA Housing een uitkomst voor deze specifieke doelgroep. KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert kwalitatieve en kwalitatieve huisvesting voor met name arbeidsmigranten van Oost-Europese afkomst. Hierdoor pakt KAFRA niet alleen het tekort aan woningen aan, maar draagt tevens zorg voor betere huisvesting voor arbeidsmigranten. Zo voldoen alle huisvestingsconcepten van KAFRA Housing ruim aan alle normen van Stichting Normering Flexwonen. Bent u benieuwd hoe onze mobiele woonunits er uit zien? Bekijk onze reeds gerealiseerde projecten.

Modulaire mobiele woonunits voor urgent woningzoekenden

De innovatieve mobiele woonunits van KAFRA bieden verrassend veel woongenot en zijn binnen enkele maanden al operationeel. Dit maakt het een ideale oplossing voor urgent woningzoekenden, zoals arbeidsmigranten. Zo zijn in Venray en Maasbree al Mobile Home Parcs gerealiseerd. Hierbij is binnen enkele maanden huisvesting gecreëerd voor honderden arbeidsmigranten, door het inzetten van mobiele woonunits. Deze woonunits zijn van alle gemakken voorzien, energiezuinig en ruim bemeten. Naast Mobile Homes biedt KAFRA tevens woonunits aan in de vorm van Labour Hotels. Een Labour Hotel, zoals gerealiseerd in Waalwijk is een modulair woon- en studiocomplex, bestaande uit separate elementen. Hierdoor is het mogelijk om een variabel aantal modulaire studio’s op een andere locatie opnieuw op te bouwen. Mocht u toch op zoek zijn naar een meer permanente vorm van huisvesting, dan biedt het transformeren van bestaande gebouwen wellicht uitkomst.

Mobiele woonunits afgestemd op uw wens

KAFRA denkt graag met u mee om de ideale huisvestingsoplossing voor uw situatie te creëren. Echter stopt KAFRA niet na het ontwerpen en realiseren, KAFRA stuurt op een ideale exploitatie van de mobiele woonunits. Hiervoor heeft KAFRA onder andere het Living as a Serviceconcept ontwikkeld. Dit concept geeft invulling aan de gehele wooncyclus van de bewoner. Hierbij wordt gestuurd op realisatie en ontwikkeling van kwalitatieve faciliteiten, sociale activiteiten en optimale invulling van woon-werkverkeer voor arbeidsmigranten. Wilt u graag meer informatie over onze mobiele woonunits, neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.