Wat vind jij van wonen en leven in Nederland? Laat je horen via Share my Voice!

Wat vind jij van wonen en leven in Nederland? Laat je horen via Share my Voice!

Nederland kan niet zonder arbeidsmigranten. Honderdduizenden arbeidsmigranten uit de hele wereld werken in Nederland en veel bedrijven hebben hen hard nodig. Zeker nu, in een tijd van tekort aan personeel. Toch weten de meeste Nederlanders weinig over arbeidsmigranten. Er wordt vooral gesproken óver arbeidsmigranten, maar nauwelijks mét arbeidsmigranten. Daarom is Share My Voice benieuwd naar de mening van arbeidsmigrant zélf. Wij doen korte onderzoeken onder arbeidsmigranten om hun stem te laten horen.

Hoe denken arbeidsmigranten over Nederland?

Arbeidsmigranten zijn van groot belang voor Nederland. Maar er wordt nauwelijks geluisterd naar hun meningen, gevoelens en ervaringen. De stem van de arbeidsmigrant wordt dus niet gehoord. Daarom is Share My Voice opgericht. Share My Voice is een onafhankelijk onderzoekspanel ván en vóór arbeidsmigranten. Via Share my Voice worden korte onderzoeken gedaan om de stem van arbeidsmigranten zelf te laten horen, zodat bedrijven en overheden beter geïnformeerd zijn en op die manier betere beslissingen kunnen nemen.

Deel ook je mening!

Voor ons volgende onderzoek hebben we ook jouw hulp nodig, dus doe mee en laat jouw stem horen! Dit onderzoek gaat over de woon- en leefsituatie van arbeidsmigranten en hun toekomstplannen, in Nederland of daarbuiten. Help mee het werk- en leefgenot van arbeidsmigranten te verbeteren en laat je stem horen via www.sharemyvoice.nl! Je maakt ook automatisch kans op één van de vijf Amazon-tegoedbonnen van €100 of één van de twintig tegoedbonnen van €25.

Onafhankelijk onderzoek

Share My Voice wordt uitgevoerd in opdracht van Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten: een onafhankelijke stichting gericht op het ontwikkelen en verzamelen van kennis over arbeidsmigranten. Er worden onderzoeken onder arbeidsmigranten gedaan over allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld over werkomstandigheden, huisvesting, integratie, ambities en toekomstperspectief. Hiermee willen wij burgers, bedrijven, overheden en andere partijen beter informeren over arbeidsmigranten. Dat geeft hen meer kennis, waardoor zij arbeidsmigranten beter kunnen binden, boeien en behouden en ook betere beslissingen kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan andere, goedkopere vormen van huisvesting, meer ontwikkelmogelijkheden op het werk en een betere beeldvorming onder Nederlanders.