Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland? Met name in de regio’s West-Friesland en Noordkop wonen en werken ontzettend veel arbeidsmigranten, respectievelijk zo’n 10.000 en 6.000 arbeidsmigranten. Deze buitenlandse medewerkers zijn voornamelijk van Midden- en Oost-Europese afkomst. In de meeste gevallen verblijven zij voor short-stay of mid-term-stay in Noord-Holland. Er wordt verwacht dat de vraag naar arbeidsmigranten in de regio de aankomende jaren stijgt. Deze groeiende behoefte staat geheel in contrast met het gebrek aan fatsoenlijke huisvesting voor deze specifieke doelgroep. Zowel Nederland als de provincie Noord-Holland kampt met een schrijnend tekort aan kwalitatieve huisvesting voor arbeidsmigranten. Hierdoor huisvesten arbeidsmigranten zich nog te vaak noodgedwongen in woningen met een gebrek aan veiligheid, ruimte en privacy. KAFRA Housing biedt hiervoor de uitkomst door het ontwikkelen, realiseren en beheren van innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland. Hierbij ambieert KAFRA om de nieuwe standaard te zetten in (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten in de provincie Noord-Holland. Dit wordt onder andere gedaan door het bieden van betaalbare huisvesting met voldoende wooncomfort. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA dit realiseert? Bekijkt u dan onze brochure.

Geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland

Om geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland te creëren maakt KAFRA gebruik van uiteenlopende innovatieve huisvestingsoplossingen. Welk huisvestingsconcept het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van zowel de arbeidsmigranten als werkgevers, opdrachtgevers, de gemeenten en omwonenden. Voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Noord-Holland worden onder andere de volgende vier huisvestingsconcepten toegepast: KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en de transformatie van bestaande bouw. Hierbij wordt een écht goed huisvestingsperspectief geboden voor de arbeidsmigrant. Iedere woning is state-of-the art, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunnen gemeenschappelijke voorzieningen worden geïntegreerd zoals een sportschool, wasserette, ontspannings- en sportruimten, een supermarkt of lesruimten voor educatie en integratie. Iedere huisvestingslocatie wordt 24/7 beheerd door meertalige Welfare Officers die fungeren als centraal aanspreekpunt voor bewoners en de omgeving. Tevens is KAFRA Housing continue in beweging om haar huisvestingsconcepten en bijbehorende dienstverlening verder te optimaliseren. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de huisvesting van arbeidsmigranten in Noord-Holland en de innovatieve oplossingen van KAFRA? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van KAFRA en u ontvangt ieder kwartaal een update.

NB Zaandam: innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland

In de Achtersluispolder in Zaandam is huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland gerealiseerd, waarbij KAFRA Housing het beheer voor haar rekening neemt. De locatie is gelegen op een industrieterrein en beschikt over 122 modulaire tweepersoons studio’s met elk een eigen keuken en sanitair. De duurzame studio’s zijn energiezuinig en uitgerust met onder andere zonnepanelen en warmtepompen. KAFRA verzorgt het beheer bij deze huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland. De locatie wordt actief beheerd door professionele Welfare Officers. Zo wordt er toegezien op het welzijn en woongenot van de arbeidsmigranten, gelden er heldere regels en worden bewoners intensief begeleid. Tevens is er veelvuldig contact met omwonenden, de gemeente en de klankbordgroep. Hierdoor wordt alles omtrent de huisvesting voor arbeidsmigranten in Noord-Holland in goede banen geleid door KAFRA Housing. Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Noord-Holland, het service en het beheer of over de specifieke mogelijkheden in uw situatie? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.