Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht? KAFRA Housing biedt innovatieve oplossingen voor tijdelijke huisvesting voor specifieke doelgroepen, waaronder arbeidsmigranten. Hierbij wordt kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting gerealiseerd waarbij betaalbaar woongenot wordt geboden. Door het inzetten van deze huisvestingsoplossingen biedt KAFRA een uitkomst voor het schrijnende en groeiende tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht. Wilt u graag meer informatie over de unieke oplossingen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Utrecht? Bekijkt u dan ook de uitgebreide brochure van KAFRA of meldt u aan voor de nieuwsbrief.

State-of-the-art huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht

KAFRA ambieert om de nieuwe standaard te zetten in huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht. Door het inzetten van unieke, innovatieve huisvestingsoplossingen gecombineerd met een uitmuntend beheer wordt de nieuwe standaard gezet. Alle huisvestingsoplossingen zijn state-of-the-art, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De bewoners van huidige locaties waarderen met name de hoeveelheid ruimte, de privacy, de voorzieningen en de uitgebreide begeleiding. Hierbij geeft KAFRA invulling aan de gehele woon- en werkcyclus van een arbeidsmigrant, waarbij KAFRA constant in contact staat met haar omgeving. Hiermee wordt gestuurd op een optimale cohesie rondom de tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht en wordt de nieuwe standaard gezet in tijdelijke huisvesting. Naast dat de nieuwe standaard wordt gezet, worden zowel de arbeidsmigrant als de werkgever en de gemeente volledig ontzorgd rondom huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA uw zorgen kan ontnemen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht

KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert huisvesting voor arbeidsmigranten in Utrecht. Hiervoor worden uiteenlopende concepten ingezet met ieder haar eigen voordelen. Welk concept het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van uw situatie en de lokale mogelijkheden. Om in te spelen op de wensen en behoeften van arbeidsmigranten, gemeenten en de lokale omgeving wordt gebruik gemaakt van vier uiteenlopende huisvestingsoplossingen, namelijk: de KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw. De KAFRA TOWER is een kleinschalig modulair appartementencomplex bestaande uit vier verdiepingen met elk vier appartementen voor vier personen. Iedere bewoner heeft de beschikking over zijn of haar eigen slaapkamer. Een Labour Hotel is een grootschaliger wooncomplex met een variabel aantal modulaire studio’s. Bij acute huisvestingsbehoeften is een snel te realiseren oplossing, zoals een Mobile Home Parc ideaal. Het transformeren van bestaande bouw is voor veel leegstaande panden een aantrekkelijke optie. Wilt u graag advies welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Utrecht? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.