KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert innovatieve woningen voor specifieke doelgroepen, waaronder huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuid-Holland. Steeds meer Zuid-Hollanders (51%) vinden het een goede ontwikkeling dat er arbeidsmigranten zijn. Arbeidsmigranten zijn van ongekende waarde voor de Zuid-Hollandse economie en samenleving. Echter is er momenteel een groot en groeiend tekort aan geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuid-Holland. Mede hierdoor huisvest deze doelgroep zich helaas nog te vaak noodgedwongen onder erbarmelijke omstandigheden met een gebrek aan ruimte, privacy en veiligheid. KAFRA Housing biedt hiervoor de oplossing met kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting die wordt gerealiseerd tegen betaalbare prijzen. Wilt u meer informatie over de innovatieve oplossingen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Zuid-Holland? Bekijkt u dan ook eens de uitgebreide brochure.

Innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuid-Holland

Om geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuid-Holland te creëren maakt KAFRA gebruik van innovatieve huisvestingsconcepten. KAFRA biedt een oplossing voor tijdelijke huisvesting. Welk huisvestingsconcept het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de wensen en behoeften van arbeidsmigranten, opdrachtgevers, werkgevers, gemeenten en met de buurtbewoners. Voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Zuid-Holland worden de volgende vier huisvestingsconcepten ingezet:  KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en de transformatie van bestaande bouw. Naast kwalitatieve huisvesting worden tevens gemeenschappelijke voorzieningen geïntegreerd zoals een wasserette, sportschool, ontspannings- en sportruimten of zelfs een supermarkt. Wilt u meer informatie over onze huisvestingsconcepten of wat wij voor u kunnen betekenen rondom huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuid-Holland? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze gedreven medewerkers voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

KAFRA ontneemt alle zorgen rondom huisvesting arbeidsmigranten in Zuid-Holland

Naast het realiseren en ontwikkelen van huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuid-Holland, stuurt KAFRA op een optimale inrichting van de exploitatie, service en het beheer van de huisvestingslocaties. Hierbij ambieert KAFRA om de nieuwe standaard te zetten in tijdelijke huisvesting waarbij een écht goed huisvestingsperspectief wordt geboden. KAFRA borgt dat de arbeidsmigrant goed wooncomfort geboden wordt met lokale faciliteiten en activiteiten op de locatie of in de buurt. Alle locaties worden intensief beheerd door meertalige Welfare Officers die 24/7 aanwezig zijn. Met het unieke concept Living as a Service wordt invulling gegeven aan de gehele woon- en werkcyclus van een arbeidsmigrant. Hierdoor worden alle zorgen rondom de huisvesting van arbeidsmigranten in Zuid-Holland ontnomen. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA dit momenteel doet? Bekijkt u dan ook eens de door KAFRA gerealiseerde projecten of neem contact op voor de provinciale rapportage.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.