Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten? KAFRA Housing is gespecialiseerd in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van passende huisvesting voor arbeidsmigranten. KAFRA Housing maakt gebruik van innovatieve huisvestingsconcepten zoals modulaire Labour Hotels, een kleinschalige modulaire KAFRA TOWER, verrassend ruime Mobile Homes en transformaties van leegstaande gebouwen.

De nieuwe standaard in huisvesting voor arbeidsmigranten

KAFRA streeft naar het zetten van een nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting voor specifieke doelgroepen, waaronder arbeidsmigranten. KAFRA Housing maakt daarbij onder andere gebruik van haar unieke concept Living as a Service. Hierbij opereert KAFRA vanuit een regisseursrol om optimale huisvestingsconcepten te realiseren en te exploiteren. Met behulp van het Living as a Service concept worden bewoners, werkgevers en gemeenten volledig ontzorgd op het gebied van wonen en werken in Nederland, in de breedste zin van het woord. Dit uit zich in de vijf speerpunten maatwerk, kwaliteit van leven, duurzaam wonen, service & beheer en omgevingsdialoog.

Wilt u graag meer informatie over de innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten of over het Living as a Service concept? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Een schreeuwend tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten

In Nederland wonen en werken ontzettend veel arbeidsmigranten, veelal van Midden- en Oost-Europese afkomst. Zo wordt geschat dat er momenteel meer dan een half miljoen arbeidsmigranten in Nederland werkzaam zijn. Deze arbeidsmigranten zijn veelal actief in sectoren zoals de bouw, logistiek en de agrarische sector. Naar verwachting stijgt de vraag naar arbeidsmigranten de komende jaren nog verder. Echter staat dit in contrast met het nijpende tekort aan woningen in Nederland.

Passende, moderne en veilige huisvesting voor arbeidsmigranten

Mede dankzij dit tekort huisvesten arbeidsmigranten zich helaas te vaak noodgedwongen onder ondermaatse omstandigheden. Hierbij heerst in veel gevallen een gebrek aan privacy, ruimte en worden niet alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Daardoor ontbreekt woongenot bij veel arbeidsmigranten in Nederland. Door het realiseren van passende, moderne en vooral ook veilige huisvesting biedt KAFRA Housing perspectief voor de arbeidsmigranten. Dit doet KAFRA door het ontwikkelen en realiseren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor arbeidsmigranten. Tevens draagt KAFRA zorg voor een optimale exploitatie en beheer van de huisvestingslocaties waarbij onder andere meertalige Welfare Officers worden ingezet, die fungeren als centraal aanspreekpunt en toezien op de kwaliteit van wonen. Wilt u graag een indicatie van hoe dit in de praktijk eraan toe gaat? Bekijkt u dan ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.