Bent u op zoek naar hoogwaardige huisvesting voor Poolse medewerkers? Dan is KAFRA Housing dé partij voor u! KAFRA Housing realiseert vernieuwende mogelijkheden op het gebied van tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten. KAFRA neemt de regie over de vastgoedrealisatie én de exploitatie van service en beheer. Daarnaast denkt KAFRA gedurende de gehele cyclus met haar klanten mee over de meest optimale oplossing van hun huisvestingsbehoeften.

Tijdelijke huisvesting voor Poolse medewerkers door KAFRA Housing

KAFRA Housing speelt in op het schrijnend tekort aan geschikte huisvesting voor Poolse medewerkers. Het tekort bedraagt al indicatief bijna 150.000 verblijfsplaatsen voor arbeidsmigranten; een tekort dat in de komende jaren alleen maar verder zal toenemen! Wanneer niet direct wordt geïnvesteerd dreigt de economische groei tot stilstand te komen en kunnen door uitbuiting arbeidsmigranten gedupeerd worden. KAFRA Housing pakt deze problematiek aan. Zowel het  kwantitatieve als het kwalitatieve tekort wordt aangepakt middels het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van innovatieve huisvestingsconcepten voor tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten.

Welke huisvestingsoplossing is het meest geschikt voor u? Dat is afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. KAFRA biedt daarom drie verschillende huisvestingsoplossingen om in te spelen op de lokale wensen en behoeften: Labour Hotels, Mobile Homes en renovatie van bestaande bouw.

De nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting voor Poolse medewerkers

De ruime woningen van KAFRA bieden een superieur wooncomfort en zijn voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. KAFRA werkt als regisseur samen met gespecialiseerde partners om een optimale woon- en werkbeleving te creëren voor de Poolse medewerker én diens werkgever. Door over de gehele cyclus te sturen, initiëren en verbeteren is KAFRA in staat kwalitatief hoogwaardige tijdelijke huisvesting te realiseren en exploiteren tegen een superieure prijs-kwaliteitsverhouding; Living as a service!


Persoonlijk advies in huisvesting Poolse medewerkers

Heeft u interesse of vragen over de huisvestingsoplossingen die KAFRA u kan bieden bij de huisvesting van Poolse medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.