In Nederland wonen en werken ontzettend veel arbeidsmigranten, met name van Midden- en Oost-Europese afkomst. Arbeidsmigranten vervullen een grote functie binnen de Nederlandse economie en samenleving. Zo zijn enkele sectoren, zoals de glastuinbouw en logistiek afhankelijk van onder andere Roemenen die werken in Nederland. Naar verwachting stijgt de komende jaren de vraag naar bijvoorbeeld Polen en Roemenen om te werken in Nederland. Deze prognose staat lijnrecht tegenover het drastische woningtekort waar Nederland momenteel mee kampt. Hierdoor huisvesten arbeidsmigranten zich helaas nog vaak noodgedwongen in aftandse onderkomens met een gebrek aan ruimte, privacy en veiligheid. In sommige gevallen leidt dit tot onveilige situaties en overlast voor de lokale omgeving. KAFRA Housing gaat dit tegen door het ontwikkelen, realiseren en beheren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor onder andere Roemenen die werken in Nederland. Hiervoor worden door KAFRA verschillende tijdelijke en semipermanente huisvestingsconcepten ingezet. Daarbij maakt KAFRA gebruik van duurzame woningen, die volledig zijn ingericht. Deze huisvestingsoplossingen zijn ideaal voor zowel een tijdelijke als langdurige huisvesting van onder andere Roemenen die werken in Nederland. Bent u benieuwd naar de unieke doeltreffende huisvestingsoplossingen van KAFRA? Vraagt u dan gerust geheel vrijblijvend een inspiratieboek van de nieuwste innovatie aan, of een algemene brochure.

 

Huisvestingsoplossingen voor Roemenen die werken in Nederland

Iedere locatie en situatie vraagt om een andere oplossing voor het huisvesten van Roemenen die wonen en werken in Nederland. Hierdoor maakt KAFRA gebruik van verschillende varianten van huisvesting. De nieuwste huisvestingsoplossing van KAFRA is een kleinschalig modulair wooncomplex met volledig ingerichte appartementen, genaamd de KAFRA TOWER. Elke KAFRA TOWER wordt standaard gebouwd in vier verdiepingen waarbij elke verdieping opgedeeld is in vier appartementen voor elk vier personen. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, douche en apart toilet. Iedere bewoner heeft toegang tot een eigen slaapkamer, waardoor er voldoende privacy is. Elke KAFRA TOWER beschikt over twee wasserettes en er zijn mogelijkheden voor het realiseren van gemeenschappelijke voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan een fitness, supermarkt, ontspanningsruimtes, sportvelden en lesruimten voor scholing. De modulaire bouw van de KAFRA TOWER zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit: de grootte, inrichting en kavelindeling kunnen worden aangepast aan de specifieke situatie en andere behoeften. Andere huisvestingsoplossingen zijn Labour Hotels, Mobile Home Parcs en het transformeren van leegstaande gebouwen. Bent u benieuwd welke huisvestingsoplossing het meest aansluit op uw lokale situatie én de wensen en behoeften van arbeidsmigranten, werkgevers en gemeenten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met de medewerkers van KAFRA op.

Volledig ontzorgd rondom Roemenen die wonen en werken in Nederland

Bij iedere variant van huisvesting worden de Roemenen die werken in Nederland, werkgevers en gemeenten volledig ontzorgd op het gebied van wonen en werken in Nederland. Naast de ontwikkeling en realisatie van innovatieve huisvestingslocaties voor Roemenen die werken in Nederland, zorgt KAFRA voor een uitmuntend beheer van de locaties. Daarnaast opereert KAFRA als een regisseur over de gehele woon- en werkcyclus van Roemenen in Nederland. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA momenteel de zorgen ontneemt van vele arbeidsmigranten, werkgevers en gemeenten? Bekijkt u dan ook eens onze gerealiseerde huisvestingoplossingen!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.